31. 3. 2015

Doctor Who: Kdo udělá Doctorovi v nové řadě ze života peklo?

Doctor Who: Kdo udělá Doctorovi v nové řadě ze života peklo?

Je to už nějaká doba, co jsme vás naposledy informovali o seriálu Doctor Who (Pán času) a jelikož se momentálně pilně pracuje na natáčení deváté řady, tak jsme se rozhodli posbírat pro vás pár střípků a shrnout je do jedné zprávy. Obzvláště s ohledem na nejnovější oznámený casting.

Bylo totiž oznámeno, že v nové řadě se fanoušci mohou těšit na mladou herečku Maisie Williams. Ta má na svém kontě sice jen jednu výraznou seriálovou roli, ale přesto ji zná většina seriálového světa. Ano, právě ona hraje Aryu Stark v Game of Thrones (Hra o trůny).

K tomu vydal výkonný producent seriálu Steven Moffat prohlášení: „Jsme rádi, že se k nám Maisie Williams připojí. Není možné prozradit moc o její roli, ale rozhodně pro Doctora přichystá velmi nečekanou výzvu. Víme, že Maisie mu dodá přesně ten správný přísun „pekla“.“

To však samozřejmě není jediná výzva na kterou se Doctor může těšit. Již dříve bylo potvrzeno, že si svou roli zopakuje Michelle Gomez a fanoušci se tak mohou těšit na její Missy aka Mastera.

K tomu dodal Moffat: „Michelle Gomez jako Missy byla okamžitým hitem loňského roku, takže se vrátí na scénu hned v první epizodě. Ale to, co ji přivede zpět do života Doctora a Clary, je ta poslední věc, kterou byste čekali.“

Samotná herečka k tomu řekla: „Věci byly trochu všední poté, co jsem nechala Missy za sebou. Takže jsem ráda, že se mohu vrátit. Umírám touhou vidět znovu Doctora!“

Úvodní dvojdíl skládající se z epizod The Magician’s Ap­prentice a The Witch’s Familiar, byl napsán Stevenem Moffatem a o režii se postarala Hettie Macdonald (která má na svědomí epizodu Blink).

Toužíte-li po dalších jménech na která se můžete v nové řadě těšit, tak na seznamu jsou například Jemma Redgrave, která si zopakuje roli Kate nebo Kelly Hunter (dříve Shadow Architect). Svou roli si zopakuje také Clare Higgins (Ohila) a objevit by se měla také Jaye Griffiths.

Momentálně se pracuje na natáčení dvou epizod – The Girl Who Died (od Moffata a Jamieho Mathiesona) and The Woman Who Lived (od Catherine Tregenna) a premiéry nové řady se dočkáme letos na podzim.


Co říkáte na hosta z Game of Thrones? Jak se vám zamlouvá návrat Missy?

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Larion

Larion

Mě osobně se Capaldi líbí víc než Smith, takže už se nemůžu dočkat.
před 9 roky
Richard Žurman

Richard Žurman

Spojlery, kurňa spojleryy!!!!!!!!!!!!!!!!!§ :D :P
před 9 roky
vojza2002

vojza2002

Už se nemůžu dočkat a důfám že se konečně začne řešit jak je možné že to vládce -sory začal jsem sledovat...
před 9 roky
Další články k tématu