26. 4. 2015

Co nás čeká ve čtvrté řadě Banshee?

Co nás čeká ve čtvrté řadě Banshee?

Fanoušci seriálu Banshee už za sebou mají pár týdnů finále třetí řady a tak je možná čas utišit abstinenční příznaky několika informacemi o řadě čtvrté, i když čekání bude ještě opravdu dlouhé.

Nejnovější zprávou je připojení Elizy Dushku. Tu samozřejmě můžete znát z hlavních rolí v seriálech jako Tru Calling (Volání mrtvých) nebo Dollhouse (Dům loutek), ale také jako Faith z Buffy the Vampire Slayer (Buffy, přemožitelka upírů). V Banshee se představí jako agentka Veronica Dawson, tvrdá, sexy a neuvěřitelně lehkomyslná FBI expertka na profilování. Měla by se spojit se šerifem Hoodem (Anthony Starr) a společně pátrat po sériovém vrahovi. Cestou však samozřejmě bude muset čelit vlastním démonům.

Dále se v seriálu povyšovalo, větší prostor příští rok dostane Chris Coy, který se v minulé řadě představil jako Calvin Bunker, vůdce místních extrémistů a bratr nového policisty Kurta Bunkera (Tom Pelphrey). Podle náznaků ve třetí sérii bude jejich souboj určitě něco, co chceme vidět.

To však není není jediné povyšování, většího prostoru by se měl dočkat také Clay Burton (Matthew Rauch), kterému po souboji s Nolou jistě přibylo mnoho fanoušků. V současnosti byl „pouze“ vedlejší postavou a nyní bude patřit mezi hlavní. Kaiův (Ulrich Thomsen) tichý, ale smrtící a všestranně nadaný bodyguard nám tedy určitě také dopřeje nějakou tu akci.

Nově se nám představí také herečka Casey LaBow, která má na svědomí menší roli v CSI: NY (Kriminálka New York) a znát ji můžete také z Twilight ságy. Zahraje si Maggie, manželku místního vůdce árijského bratrstva (Chris Coy), která zoufale touží po lepším životě pro sebe a svého syna.

Poslední novou tváří bude herečka Ana Ayora, která se představí jako Nina Cruz. Nová posila oddělení šerifa v Banshee, Nina, je inteligentní, houževnatá a má zkušenosti se životem na ulicích. Měla by však spolupracovat s Kaiem, pro kterého, díky své schopnosti bojového umění a instinktu zabijáka, představuje ideální nástroj pro provádění jeho zločinných a násilných pochůzek.


Jak se vám líbilo finále třetí řady? Co říkáte na posily pro řadu čtvrtou?

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Squerago

Squerago

NA Claye Burtona se tesim ze vseho nejvic, to je strasnej borec :)
před 9 roky
anjoa

anjoa

Já se nejvíc těším na tu linku s náckama. To bude určitě paráda. Jak šerif Hood? Chudák Brock, že by...
před 9 roky
Illyria

Illyria

Panecku to finale byla poradna jizda...opet :-) Maji pouze stesti ze nazabili Bunkera, to by mne fakt...
před 8 roky
Další články k tématu