9. 4. 2015

Poldark si vybojoval druhou řadu!

Poldark si vybojoval druhou řadu!

Britské drama Poldark, které pro stanici BBC One zaznamenalo nejlepší vysílací čas za posledních deset let, se dočkalo obnovení. Aidan Turner a Eleanor Tomlinson se tak vrátí na televizní obrazovky minimálně ještě jednou.

Charlotte Moore, ředitelka stanice, řekla: „Tento rok to byl opravdu výjimečný start pro programové tvůrce a jejich ambice. Jsem pyšná, že mohu vidět BBC One na vrcholu nad ostatními stanicemi, spojující svou kreativitou a moderním pojetím národ a celonárodní dialog. Chci se ujistit, že BBC One je součást diváckých životů a že je stanicí pro každého.“

Nová řada seriálu bude mít opět osm epizod a pokryje třetí a čtvrtou knihu historické série Winstona Grahama, podle níž se seriál natáčí. Debbie Horsfield bude dál pokračovat na pozici tvůrce seriálu.

Seriál byl obnoven ještě před zakončením první série. Už od začátku si budoval slušnou sledovanost, když průměrně díky Poldarkovi získala 23,3% share (procentuální podíl diváků, kteří aktuálně sledovali televizi). V nejvyšším bodě pak share činil dokonce 25,2 %. BBC One tak díky tomu dosáhla nejlepšího výsledku od roku 2005.


Baví vás Poldark? Jste rádi za jeho obnovení? Sledujete britské seriály?

Za každej like dostane autor bonbón! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
La.Volpe

La.Volpe

BBC si za poslední projekty zaslouží velkou pochvalu, snad v obdobném duchu budou pokračovat i do...
před 9 roky
Cominick

Cominick

Je to super, na Poldarka a jeho život se těším :) tohle se BBC opět povedlo! (y)
před 9 roky
Elis.n

Elis.n

YES! To jsem nečekala, tak jen ať je druhá řada stejně tak dobrá.:)
před 9 roky
Další články k tématu