20. 4. 2015

VLNY: Přijďte se podívat na South Park do kina

VLNY: Přijďte se podívat na South Park do kina

V úterý večer od 20:30 se bude v brněnském kině Scala pořádat další promítání v rámci projektu VLNY. Tentokrát půjde o jeden z nejúspěšnějších a nejdéle běžících animáků současnosti – Městečko South Park, který vysílá kabelovka Comedy Central již od roku 1997. Během 18 sérií vzniklo více než 250 epizod tohoto pobavení pro dospělé.

Politicky nekorektní humor a vulgární výrazy jsou na první pohled asi nejvýraznějšími rysy kresleného seriálu pro dospělé South Park. Tvůrci seriálu se snaží pomocí jim vlastního humoru zachytit problémy a nejdiskutovanější témata, které rezonují nejen mezi americkými občany. Hlášky čtveřice kamarádů získaly takové popularity, že v roce 1999 vznikl i celovečerní film.

Základní info:

Co: South Park: Peklo na zemi
Kdy: 21. 4. 2015 od 20:30
Kde: kino Scala v Brně
Kolik: 90,– (student) / 110,– (dospělý)
Více: VLNY

Právě tento film, tedy Peklo na zemi, budete moci v úterý zhlédnout. Komu vadí dabing, toho tentokrát potěšíme, jelikož půjde o původní znění s českými titulky.

Studentský projekt VLNY – Televize v kině je akce, kdy bude během letního semestru probíhat celkem deset promítání televizních formátů z americké a české seriálové produkce. Cílem je dokázat, že televize rozhodně není umírajícím médiem. Jednotlivá promítání jsou doplňována doprovodným programem, který návštěvníkům osvětlí současné postavení televize na trhu zábavního průmyslu.

Další informace: Událost na Facebooku / Stránky projektu


Líbí se vám nápad vysílat seriály v kině?

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
sandokan555

sandokan555

sice tam urcite nebudem, ale super to vyzera. rad by som doplnil ze nielen celovecerny film ale aj...
před 9 roky
Další články k tématu