19. 4. 2015

Osud Eye Candy odhalen!

Osud Eye Candy odhalen!

Stanice MTV už se rozhodla, zda svou letšoní novinku Eye Candy obnoví pro druhou sérii, či nikoliv. Můžou se tedy fanoušci začít těšit na druhou řadu?

Bohužel máme pro všechny příznivce zmíněného seriálu špatné zprávy. Bylo oznámeno, že se seriál rozloučí po první sérii. Na Twitteru tuto novinku oznámila představitelka hlavní role, herečka Victoria Justice. Zprávu poté potvrdil i tiskový mluvčí stanice.

„Eye Candy se s druhou sérií nevrátí,“ napsala herečka. „I když se mnoho z vás bude cítit smutně nebo naštvaně, prosím berte na vědomí, že ztvárnění Lindy Sampson je něco, co jsem si moc užila a navždy tuto zkušenost budu chovat blízko svému srdci.“

Příběh pro televizi zpracoval Christian Taylor, seriál byl adaptací bestselleru od R.L. Stinea. Lindyna spolubydlící je přesvědčená, že jeden z nápadníků jLindy je vražedný kyber-stalker. Když spolu s policí dívka objeví potenciálního sériového vraha řádícího na Manhattanu, vše nasvědčuje, že jde o jednoho z jejích nápadníků.

Rozhodnutí o zrušení přichází pouze pár dní před úterní Upfront prezentací stanice, která odhalí plány na novou sezónu. Stanice má v záloze očekávané drama Scream, které je adaptací stejnojmenné filmové hororové série (premiéra v červnu), a velký zájem média jeví také o chystanou novinku Shannara. V pilotové fázi se pak nachází komedie Ken Jeong Made Me Do It a očekává se, že projekt bude vybrán pro seriál.


Sledovali jste Eye Candy? Mrzí vás jeho zrušení a to, jak seriál skončil? Těšíte se na nové seriály od MTV?

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře19zobraz všech 19 příspěvků
Exredaktorka

Exredaktorka

Asi tak. Navíc si myslím, moc dobře jsem to nepochopila, že »SPOILER« ale moc jsem to nepobrala. Ale...
před 8 roky
AdaW

AdaW

Jmenuje se úplně stejně - Eye Candy ;)
před 8 roky
Milena Kokyna

Milena Kokyna

Přesně jak píšete. Člověk hledá a hledá něco na co by se dalo koukat,a když už něco najde a líbí se mu jak...
před 6 roky
Další články k tématu