8. 5. 2015

Oběti sezóny: ABC ruší tři seriály!

Oběti sezóny: ABC ruší tři seriály!

U výčtu zrušených seriálů se na ABC žádné překvapení nekoná. Stanice oznámila, že se v příští sezóně nevrátí dvě dramata a jedna komedie.

Resurrection
Po druhé sezóně se s fanoušky loučí Resurrection. Drama v hlavní roli s Omarem Eppsem bylo v minulé sezóně jedno z pouhých dvou dramat, které se dočkalo objednávky na druhou řadu. Zatím co loni se z něj stalo překvapení, které si díky vysokým ratingům vysloužilo obnovení, letos se úspěch zopakovat nepodařilo. Seriál skončil v lednu s 3,7 miliony diváků, což je o více než polovinu méně než v první sérii.

Forever
Seriál Forever končí po první řadě. V úterní večer měl těžký úkol, musel čelit úspěšným stálicím Chicago Fire a Person of Interest. Seriál od začátku neměl velkou sledovanost, ačkoliv se mu v druhém týdnu podařilo rating oproti premiéře o desetinu zvýšit (1.8). V zápětí se ovšem velmi rychle propadl na číslo 1.1, kde s menšími odchylkami zůstal po celou dobu série.

Cristela
Jediná komedie, která se nedočká nové série, je Cristela. Seriál se opět loučí po první řadě. Páteční večer je zabijácký, což se potvrdilo i v tomto případě. Rating v průměru kolem 1.0 nebyl pro ABC v tomto případě dostačující. Tvůrkyně seriálu a představitelka hlavní role Cristela Alonso připravila pro fanoušky seriálu rozlučkový dopis, kde děkovala za to, že latinskoameričtí scenáristé a herci dostali příležitost něco vytvořit.


Který ze zmíněných seriálů vám bude nejvíce chybět? Jste překvapeni rozhodnutím ABC? Čekali jste ve výčtu někoho dalšího?

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře39zobraz všech 39 příspěvků
Alena Angelena Bernatská

Alena Angelena Bernatská

Forever mě mrzí :( byl můj oblíbený
před 9 roky
_karel_

_karel_

Forever mě fakt štve. Byla to taková příjemná oddychovka a navíc mé očko vždy se zalíbením spočinulo na Jo...
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Ta dělá, jak kdyby hispánci měli zákaz vstupu do Hollywoodu. Ale všechen ten pláč kvůli Forever. Jsem...
před 8 roky
Další články k tématu