11. 5. 2015

New Girl: Stěhuje se do midseason?

New Girl: Stěhuje se do midseason?

Stanice Fox dnes odpoledne našeho času jako druhá odhalí svůj vysílací plán na novou sezónu. Už nyní se ale spekuluje o tom, že se jedna z komediálních stálic stanice dočká pozdního startu.

Podle zdrojů se Fox rozhodla pozměnit svůj úterní komediální blok a nechat si sitcom New Girl (Nová holka) až na leden příštího roku. Chce tak učinit z toho důvodu, že zpožděný start umožní seriálu nepřetržitý běh, kdy se nepočítá s žádnými vynechávkami v určitých týdnech. Tento tah se již v letošní sezóně stanici vyplatil u jiné podobně serializované komedie – The Last Man on Earth, která na jaře vysílala své epizody bez přestávky každý týden. Na podzim by byla komedie opět přerušována kvůli basebalu a svátkům.

Úterní večery naopak budou patřit očekávané komediální hodinovce Scream Queens od Ryana Murphyho. Pro něj, stejně jako pro hereckou hvězdu seriálu Leu Michele, jde o známé teritorium. V minulosti totiž ve stejnou dobu běžela hudební dramedy Glee (naposled v sezóně 2013/14).

Představitelka hlavní role v New Girl Zooey Deschanel aktuálně čeká své první dítě, její těhotenství do seriálu napsáno nebude. Kvůli tomu byla prodloužena produkce čtvrté série, aby tvůrci mohli vytvořit potřebných několik epizod páté řady předem.


Bude vám na podzim po New Girl smutno? Nebo jste naopak nadšení, že seriál pojede od poloviny sezóny bez přerušování? Těšíte se na Scream Queens?

Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Pajky

Pajky

Nezní to úplně překvapivě a dokonale to kopíruje případ Parks, když byla těhotná hlavní představitelka. Když...
před 8 roky
cihlinkaa

cihlinkaa

Mně to vůbec nevadí, jsem naopak ráda, že seriál odvysílají bez pauz: )
před 8 roky
Další články k tématu