6. 6. 2015

Osud Mr. Selfridge je již znám!

Osud Mr. Selfridge je již znám!

Jedna z hvězd seriálu, herečka Amanda Abbington, prohlásila, že nadcházející čtvrtá série úspěšného dramatu britské stanice ITV bude poslední.

V březnu byl seriál Mr. Selfridge (Pan Selfridge) prodloužen pro čtvrtou sérii, ačkoliv stanice nepotvrdila seriálu dlouhotrvající budoucnost.

„Je to poslední série,“ prozradila Abbington magazínu What's On TV. „Již žádná další nebude, což mě velice mrzí, protože seriál byl po čtyři roky součástí mého života.“

Tvůrce Mr. Selfridge Andrew Davies naznačil již minulý rok v červenci, že plánuje, aby měl příběh Harryho Selfridge kolem čtyř sérií. Nic však potvrzeno nebylo. O to se postarala až Amanda. Seriál se těší velkému úspěchu nejen ve své domovské zemi, ale také po celém světě. Práva na první tři série zakoupila i Česká televize, která aktuálně vysílá právě třetí řadu.

Mr. Selfridge se vrátí s posledními deseti episodami v roce 2016.


Sledujete Mr. Selfridge? Mrzí vás jeho ukončení?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Esgalnor

Esgalnor

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Tulrika

Tulrika

Pana Selfridge mám ráda a myslím, že seriál obsáhl velké časové období. Takže mi čtyři řady budou stačit....
před 8 roky
Motna

Motna

Hergot! Další seriál co mi skončí po pár řadách. :(
před 8 roky
petruskaJ

petruskaJ

No to je dobře, že bude ještě série, už jsem si myslela, že závěr páteční epizody byl i konec seriálu a...
před 8 roky
Další články k tématu