Esgalnor

off
JménoMiroslav Harant
Věk22 let — narozeniny slaví za 11 měsíců (Beran)
BydlištěLitomyšl
Twitter@Esgalniron
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/sexy.kocka1
Poznámka
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
Osobní profil

Zdravím,
tuším, že s největší pravděpodobností jste zavítali na můj profil proto, abyste se podívali, co za bytost vlastně za touhle ikonkou je. Nuže, budiž.

Mám rád seriály. Teda, kecám, možná na nich trochu ujíždím. Láska k nim je stejně úměrná jako láska filmům, nemůžu říct, že mám radši filmy, aniž bych přitom nepomyslel na několik perfektních seriálů a neměl poté výčitky svědomí. Filmy a seriály mám tak rád, až se občas dostávám do fáze, kdy si říkám, že je můj život smutný a asociální. A tak si na zlepšení nálady... pustím film. Nebo seriál. Jak se mi chce. A to je koloběh mého života, těšilo mě.

Dobře, občas přeci jenom musí dojít k určité konfrontaci s reálným světem. Konkrétně to bývá každý všední den, aktuálně chodím do prváku na gympl. K tomu teda ještě hraju na klarinet, teď už asi šestým nebo sedmým rokem (žádnej virtuóz teda nejsem, ale docela mě to baví). O víkendech pak asi na sousedy musím působit trochu jako upír, to, čemu se říká "reálný svět" během nich navštěvuju, co nejméně to jde.

Ale tak, občas se přece jen vyhrabat ven musím. Třeba při tom zoufalým nutkání jít do kina. A protože tam nerad chodím sám, musím se teda občas ke své nemilosti socializovat, aby se nade mnou nějaká nebohá duše slitovala a šla tam se mnou... Třeba babička.

Jinak, zajímají mě jazyky a ve škole mě pak baví spíš ty humanitnější předměty. S matikou, biologií ani fyzikou si moc netykáme. Mám rád angličtinu a češtinu, co se mojí budoucnosti týče, tak pokud mě pustí k maturitě, rozmýšlím se nad žurnalistikou nebo angličtinou (ale mám čas, no - třeba se za pár let ocitnu na Matfyzu... *trochu se zamyslí* ehm, i když...).

Co se mého vkusu týče, tak... miluju Harryho Pottera. A pokud se někdo přede mnou prohlásí za fanouška HP, načež řekne, že knížky nečetl, nebo jsou pro něj nudný, tak se u mě odepíše, „sorry jako“ (asociální život, no ). Dál mám v oblibě... vlastně vše, co je dobré a líbí se mi. Vyloženě se nevyhrazuji vůči jednomu žánru, ale měl-li bych něco vypíchnout, tak mám určitě rád následující žánry: horor, fantasy, thriller a drama. Vím, poněkud depresivní, ale komedie s romantickým žánrem by asi figurovaly u konce seznamu (a americké romantické komedie jsou pak společně s filmy Zdeňka Trošky a Ordinací většinou tím nejhorším, co se dá najít, čest výjimkám). Přesto mohu říct, že u každého žánru se dá najít jeho zástupce, který se mi líbí a naopak.

Tak když bych měl vyjmenovat několik mé oblíbené filmy, nevím zda bych nepřesáhl nějaký neviditelný limit znaků. Ale měl-li bych některé vypíchnout (upozorňuji, že určitě na některé zapomenu), budou to následující v náhodném pořadí: Harry Potter, Osvícení, To (2017), Pán prstenů, Na vlásku, Divočina, Shrek, La La Land, Misery nechce zemřít, Zmizení, Faunův labyrint, REC, Láska nebeská, Toy Story 3, VALL-I, V zajetí démonů, Kill Bill, Žena v černém, Fantastická zvířata, Wind River, Král Artuš: Legenda o meči, Orphan, Amélie z Montmartru, Mlčení jehňátek... Ježíš, to bylo vyčerpávající, mohl bych pokračovat ještě hodně dlouho (možná se mrkněte na můj profil na kfilmu a moje jednotlivá hodnocení, to bude jednodušší).

Abych nezapomněl, rád čtu. Teď sice ne tak často jako dřív, ale pořád mě to baví. Vyjmenuju teď několik mých oblíbených knih a pokusím se být stručnější, než u filmů: Harry Potter (opět), Spáleniště: Zkouška (jen tenhle díl), Eragon (jen tenhle díl), Dárce, Hunger Games, 1984, Hvězdy nám nepřály, Měsíční kroniky, Monument 14, Deset malých černoušků, Vražda v Orient expresu, Volání Kukačky... Tak.

Mou tajnou úchylkou je občasné sledování pořadů TV Barrandov. Když máte depku, koukněte se na Nebezpečné vztahy s Honzou Musilem a hned vám bude líp!

Zbytek mého profilu budou tvořit moje oblíbené seriály jednotlivých stanic. Velké widgety mají ty seriály, které na mě měly nějaký dopad, stanice jsou seřazeny náhodně. Tentokrát jsou seriály vždy seřazeny dle oblíbenosti:

Česká televize


CBS


Prima


Nova


ABC


Fox


NBC


BBC


CW


HBO


FX


MTV


Netflix


Ostatní