15. 6. 2015

The Returned už se nevrátí

The Returned už se nevrátí

Spolu s oznámením výborných novinek pro fanoušky Bates Motel kabelovka A&E měla již méně dobré zprávy pro ty, kteří si letos na jaře oblíbili mysteriózní novinku The Returned. Stanice oznámila, že se seriál s druhou řadou již nevrátí.

Oznámení o zrušení není pro diváky velkým překvapením. Šlo o ambiciózní projekt, který si však v USA nedokázal najít dostatečně silný počet diváků. The Returned je americký remake francouzského seriálu Les Revenants. Zatímco francouzské drama oslnilo nejen na domácí stanici Canal+, ale i v zahraničí, The Returned se stejné odezvy nedočkal.

Seriál letos běžel ve dvojici s Bates Motel, nicméně jeho sledovanost byla jen o trošku vyšší než u loňské nové kriminálky Those Who Kill, která byla po dvou epizodách zrušena (zbytek série se odvysílal na sesterské stanici LMN).

The Returned si při premiéře naladilo 1,5 milionu diváků, finálovou epizodu zhlédlo 945 tisíc lidí. Stanice už předem naznačila zrušení seriálu, když objednala pro seriál hororový projekt Damien, který je adaptací klasického filmového hororou The Omen.


Sledovali jste The Returned? Jak jeho kvalitu srovnáváte s francouzskou verzí? Zasloužil by si seriál pokračování?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
xtomas252

xtomas252

Už nevím, jak přesně to skončilo, ale francouzský originál byl celkem povedený, jsou k tomu...
před 8 roky
theia.gab

theia.gab

Proč alespoň neudělají jednu/pár epizod, aby nám vše objasnili a udělali tomu nějaký konec? Taková škoda...
před 8 roky
miskina

miskina

ta francouzská verze taky měla pro mě otevřený konec. Postupně přicházeli další a další mrtví a obyvatelé...
před 8 roky
Další články k tématu