17. 6. 2015

Perníkový Aaron bude zářit v novém seriálu

Perníkový Aaron bude zářit v novém seriálu

Trojnásobný vítěz ceny Emmy a miláček televizních fanoušků míří zpět na naše obrazovky. Bylo oznámeno, že herec Aaron Paul získal hlavní roli v chystané dramatické novince The Way, která se v příštím roce představí na stanici Hulu.

Zpráva o hercově obsazení přichází jen několik dní poté, co Paul na Periscope „oznámil“, že se upsal sequelu Breaking Bad (Perníkový táta), který se bude odehrávat na Aliašce. Ihned po tomto oznámení však tvrzení vzal zpět a omluvil se zklamaným fanouškům za žertík.

Desetidílný seriál The Way vzniká na streamovací službě Hulu pod taktovkou svého tvůrce Jasona Katimse. Po boku Paula bude v hlavní roli zářit také herečka Jessica Goldberg. Drama vypráví příběh rodiny, která se nachází v centru kontroverzního hnutí, které vychází z víry. Každá epizoda přináší hluboký pohled na to, co to znamená volit si mezi životem, který žijeme, a životem, který chceme.

Paul, rodák z Idaha, získal první větší seriálovou roli v roce 2007 v HBO dramatu Big Love (Velká láska), kde ztvárnil roli Scotta Quittmana. Ten pravý průlom přišel však až o rok později, kdy byl herec obsazen do hlavní role Jesseho Pinkmana v AMC dramatu Breaking Bad, kde zdatně dokázal pět let sekundovat Bryanovi Cranstonovi. V současné době propůjčuje hlas Toddovi v netflixáckém oceňovaném animáku BoJack Horseman.


Už máte The Way v hledáčku? Nebo o seriálu nyní slyšíte poprvé? Láká vás Aaron k tomu, abyste si seriál přidali do watchlistu?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu