28. 2. 2017

Benedict Cumberbatch zazáří v novém seriálu

Benedict Cumberbatch zazáří v novém seriálu

O osudu Sherlocka se pořád nic neví. Ke zkrácení krušných chvílí při čekání se ale fanoušci můžou zaradovat z dnešní zprávy. Benedict Cumberbatch totiž z televizních obrazovek zmizet nehodlá.

Herec získal hlavní roli v pětidílné minisérii Melrose, kterou si objednala stanice Showtime. Jde o adaptaci bestsellerových románů od Edwarda St. Aubyna. Hlavním hrdinou je Patrick Melrose, aristokratický a výstředně zábavný playboy, který se uchýlí k drogám, aby vymazal z paměti dětské vzpomínky na otce, který ho zneužíval.

Scénáře všech pěti epizod se ujme David Nicholls. Každý díl se bude ukazovat několik dnů ze života Melrosea a na různých lokacích – na jihu Francie v 60. letech, v New Yorku v 80. letech nebo na začátku nového tisíciletí ve Velké Británii.

Datum premiéry prozatím zveřejněno nebylo, ale minisérie by se měla začít natáčet již letos v srpnu. „Jsme nadšeni, že můžeme být součástí tohoto neuvěřitelného příběhu,“ uvedl herec v oficiálním vyjádření spolu s producentem Adamem Acklandem. „Již mnoho let jsme velkými fanoušky těchto knih a adaptace od Davida Nichollse jsou mimořádné.“

Melrose není jediným hercovým novým projektem. Jak jste se již mohli dočíst na KFILMU.net, Cumberbatch bude produkovat televizní film The Child In Time, v němž také ztvární hlavní roli. Film si objednala televizní stanice BBC One, prozatím však není známo, kdy bude odvysílán.


Dáte minisérii šanci? Zaujal vás námět a herec v hlavní roli? Nebo si raději počkáte, až jaký osud bude vyřknut nad pátou řadou Sherlocka?

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
eliska.musilova

eliska.musilova

Že bych dobrovolně chtěla koukat jak mi nějaké ženské budou ocicmávat Beňouše? To určitě ne! :-D Ale třeba...
před 7 roky
JustMyName

JustMyName

jojoo, tak tento seriál si pozriem určite :) námet minisérie sa mi pozdáva, Benedict je pán herec a patrí...
před 7 roky
STOUPA

STOUPA

Vypadá to dobře.
před 7 roky
Další články k tématu