21. 1. 2015

Benedict Cumberbatch myslí víc na Sherlocka než na svatbu

Benedict Cumberbatch myslí víc na Sherlocka než na svatbu

Dokážete uvěřit tomu, že už je to celý rok od třetí série Sherlocka? Fanoušci trpělivě vyčkávají na další pokračování nejlépe hodnoceného seriálu u nás, které se bude vysílat formou speciálu. Hlavní hvězda, herec Benedict Cumberbatch prozradil, že nedávno začalo natáčení.

V rozhovoru pro PopSucar se herce reportér zeptal, jestli už začal se svou snoubenkou, divadelní režisérkou Sophie Hunter, plánovat svatbu. „Jedno po druhém,“ odpověděl Cumberbatch. „Zrovna teď hraju Sherlocka, akorát se na to chystám. Soustředím se v první řadě na toto.“

Jakkoliv jsou tedy fanoušci za svého idola šťastní, zcela o dost více je potěšila informace, že herec upřednostňuje slavnou detektivku.

Prozatím není jasné, kdy se speciál na televizních obrazovkáh objeví. Později v letošním roce se začne natáčet čtvrtá řada seriálu. Je dost možné, že speciál bude odvysílán během vánočních svátků, na což naváže v lednu 2016 nová série.


Těšíte se na novou sérii Sherlocka a na extra speciální epizodu? Přejete zasnoubenému páru štěstí, nebo Sophii trošičku závidíte? :-)

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
saralive

saralive

Benedict mi vždy přišel sympatický, charismatický, vtipný a svým zvláštním způsem je i hezký, takže...
před 9 roky
Klik

Klik

Obidvom im to zo srdca prajem, Benedict je super herec a veľmi sympatický :) A už sa teším na nového...
před 9 roky
Tigin

Tigin

Klidně bych si to se sophii vyměnila :$
před 9 roky
Další články k tématu