19. 6. 2015

My Mad Fat Diary se vrací. Naposledy.

My Mad Fat Diary se vrací. Naposledy.

Britská stanice E4 vydala tři nová promo videa ke třetí sérii dramatické komedie My Mad Fat Diary. Herečka Sharon Rooney se vrací v roli Rae, na fanoušky čekají tři nové hodinové epizody.

Třetí sezóna začíná již v pondělí 22. června. Pro fanoušky však máme hořkosladké zprávy. Nové díly jsou sice už za rohem, nicméně to jsou úplně poslední minuty seriálu. Bylo oznámeno, že třetí řada je finální.

Ve třetí sérii je Rae Earl sama sebou, na nikoho se neohlíží. Pije, tančí a randí toho nejúžasnějšího a nejvíce sexy kluka na Severu. Má prostě život, po jakém touží každý teenager. Nicméně změny jsou již za rohem, parta začíná dospívat. Chloe touží dostat se na podnikatelskou školu, Finn se chce usadit a možnosti vysokoškolských přihlášek jsou téměř nekonečné. Rae získá nového kamaráda, který ji donutí dívat se na věci z jiného úhlu. Nyní vystává otázka, zda zrychlující se sled událostí zanechá Rae v pozadí, nebo jestli se hrdinka rozhodne vydat se na své dosud největší dobrodružství.


Těšíte se na třetí řadu? Mrzí vás, že nové tři epizody budou úplně poslední? Jak myslíte, že to všechno dopadne?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
El Jay

El Jay

Damn!!! :(
před 8 roky
Akemi_

Akemi_

Tento seriál sa skončil priskoro. Príbeh by sa dal ďalej rozvíjať bez straty kvality. Prostredie, herci aj...
před 7 roky
Další články k tématu