23. 6. 2015

Do Hotelu se ubytují další herecké hvězdy

Do Hotelu se ubytují další herecké hvězdy

Pátá série American Horror Story se pomalu ale jistě blíží. Budoucí řada nese podtitul Hotel a jak je již zvykem, vrátí se několik starých známých z AHS rodiny.

Herec Finn Wittrock, který se zviditelnil ve Freak Show, se oficiálně upsal také Hotelu. Zprávu oznámil tvůrce ryan murphy na svém Twitteru spolu s tajemnou zprávou: "Koho si Gaga vybere? Finna nebo Matta Bomera?

Sám herec už dříve naznačil návrat, když během rozhovoru uvedl, že se vrátí, ale neví, jaká konkrétní role a v jakém rozsahu to bude.

K seriálu se nově přidala také hvězda sitcomu New Girl (Nová holka), herec Max Greenfield. Dle Murphyho slov se objeví v roli, jak ho fanoušci ještě nikdy neviděli. „Max se ubytuje do Hotelu… ale už se neodhlásí.“

Pátá série AHS: Hotel startuje na kabelovce FX v říjnu 2015.


Líbí se vám rozrůstající se herecké obsazení nové řady? Jste zvědaví, co si na nás tvůrci tentokrát připraví?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Motna

Motna

Paráda, Max se mi líbí v Nový holce a věřím, že tady taky zahvězdí.
před 8 roky
Allien.9

Allien.9

Finn Wittrock, a Matt Bomer? Yes! :-)
před 8 roky
vega

vega

ked som zbadala foto Maxa tak som sa zacala smiat :D tesim sa on je super :) najma v New Girl tak som...
před 8 roky
Další články k tématu