24. 7. 2015

The Good Wife: Margo Martindale zpestří sedmou řadu

The Good Wife: Margo Martindale zpestří sedmou řadu

Nová série The Good Wife (Dobrá manželka) získala do svých řad další velký herecký talent. K seriálu se přidává herečka Margo Martindale.

Vítězka Emmy Martindale ztvární Willu Eastman, úspěšnou manažerku kampaní. Má na svědomí úspěšné prezidentské kandidáty, kteří začínali jako černí koně. Působí v Iowě a skrývá svou inteligenci a mazanost za nevinným lidovým šarmem. Na konci šesté řady Peter uvažoval, že bude kandidovat do Bílého domu, takže její dějová linka bude pravděpodobně částečně propojena právě s ním.

Především ale půjde o rovnocennou protivnici pro Eliho Golda v podání Alana Cumminga. „Každý rok hledáme postavu a herce, kteří dokážou být rovnocenným soupeřem Eliho Golda, kteří ho donutí mrknout,“ prozradili výkonní producenti Robert a Michelle Kingovi. „Jsme nadšení, že Margo souhlasila s hraním Willy Eastman. Její schopnost propojit komedii a drama je nevyrovnatelná. Nemůžeme se dočkat, až se Margo a Alan proti sobě postaví.“

Herečka se přidává k herci Jeffreymu Deanovi Morganovi, který se nedávno k obsazení také přidal. Touto rolí se herečka vrací zpátky na CBS, kde hrála hlavní roli v sitcomu The Millers. Mezi její nezapomenutelné role patří práce na seriálech Justified a The Americans.

The Good Wife se na obrazovky vrací v neděli 4. října 2015.


Těšíte se na sedmou sérii? Znáte Margo? Jste na její interakci s Alanem zvědaví?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Martysek

Martysek

Tak na tuhle herečku se moc těším, mám ji moc ráda, neskutečný, jak dokáže výborně hrát v komedii...
před 8 roky
Další články k tématu