24. 8. 2015

Andělské zvony rozeznívají Twin Peaks

Andělské zvony rozeznívají Twin Peaks

Pokud jste fanoušky legendárního dramatu Twin Peaks (Městečko Twin Peaks), pak vás dnešní novinka jistě potěší. Bylo potvrzeno, že se k revivalu slavného seriálu přidává Angelo Badalamenti.

Badalamenti je muž, který je zodpovědný za strašidelný, leč ikonický soundtrack k původnímu seriálu. Skladatel nyní podepsal smlouvu, která ho váže ke skládání hudby k novým epizodám. A nejen to, zdroje dokonce uvádí, že tento vítěz hudební ceny Grammy už je do skládání nové hudby naplno ponořen.

O skladatelově možném návratu se spekulovalo již od května letošního roku, kdy herečky Sherilyn Fenn a Sheryl Lee naznačily, že by se Badalamenti možná mohl do revivalu zapojit. Stanice Showtime, která nové epizody vyvíjí, zprávu odmítla komentovat.

Badalamenti je již dlouhá léta pravidelným spolupracovníkem tvůrce seriálu, Davida Lynche. Kromě Twin Peaks mu složil hudbu také k filmům Blue Velvet a Mulholland Drive.

Během letní tiskové konference TCA na začátku srpna ředitel Showtime David Nevins potvrdil, že natáčení nových epizod začne již letos v září. Lákal také fanoušky, že můžou očekávat známé tváře nad rámec již potvrzeného návratu herce Kylea MacLachlana.

Datum vysílání prozatím oznámeno nebylo. Původně se mluvilo o roku 2017, nicméně během TCA ředitel stanice namlsal fanoušky tím, že pokud vše dobře půjde, svého oblíbeného dramatu by se mohli dočkat již v příštím roce.

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
_karel_

_karel_

Co Mädchen Amick? Bude?
před 8 roky
ragelly

ragelly

Doufat můžeš :)
před 8 roky
_karel_

_karel_

Však já doufám. Velice děsně moc. :)
před 8 roky
Další články k tématu