24. 8. 2015

Booth je nezvěstný a my víme proč

Booth je nezvěstný a my víme proč

Záhada ohledně Boothova náhlého zmizení ve veteránské kriminálce Bones (Sběratelé kostí) je vyřešena. Herec David Boreanaz dnes prozradil pravý důvod, který se skrývá za touto dějovou linkou.

Herec totiž měl na začátku léta zdravotní potíže, které ho nenechaly v klidu. Právě jeho zdraví mu znemožnilo, aby se vrátil na plac natáčení nové série v době, kdy se natáčet začalo. Aby se tvůrci hercově nemocenské přizpůsobili, vytvořili pro jedenáctou řadu dějovou linii, kdy je Booth nezvěstný.

Pro starostlivé fanoušky ale máme dobré zprávy. Herec prý měl špatnou reakci na antibiotika. Nyní už je v pořádku v plné síle a do práce se vrátí již zítra, tedy v úterý. Jako první ho čeká natáčení scén, které můžou být teoreticky vloženy do epizod, které Boreanaz promeškal. Nová řada začíná 1. října, je tedy stále dost času na kvalitní post produkci.

„Nic pro mě neznamená víc než Bones, takže jsem byl nadšený, když producenti přišli s nápadem, jakým způsobem mi bude umožněno, abych si vzal několik týdnů volna navíc. Potřeboval jsem se zotavit ze zdravotních komplikací, aniž by to nějak pozdrželo natáčení seriálu,“ uvedl herec ve svém prohlášení. „Rád oznamuji, že se nyní cítím již skvěle a zítra se vrátím do práce. Naše jedenáctá řada bude mít premiéru, jak bylo původně plánováno, a já se v ní objevím.“

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře19zobraz všech 19 příspěvků
ragelly

ragelly

Taky tipuju, že se k tomu dostanu až v dalším desetiletí :D
před 8 roky
HonZajs000

HonZajs000

Nebo to nechat na důchod a vnoučkům vysvětlovat, jak epesní seroš to byl a jak sis to celý život...
před 8 roky
24ron24

24ron24

Ten starý Doctor má 20 minút jednu epku, takže to vyjde na stejno ako CSI :P
před 8 roky
Další články k tématu