11. 9. 2015

Jessica Jones začne v listopadu

Jessica Jones, druhý ze čtyř plánovaných seriálů z Marvelovského Defenders universa už má znám datum svého startu. Netflix vypustí všech třináct hodinových epizod 20. listopadu.

Zároveň s oznámením oficiálního data Netflix vypustil i první teaser.

Dalšími seriály na které se z této série můžeme těšit jsou Luke Cage (ten v poslední době mohutně obsazuje a dostává tak konkrétnější podobu) a Iron Fist.

Jessica Jones se živí jako soukromé očko ve čtvrti Hell's Kitchen v New York City. Jessica každý den bojuje s démony, kteří jsou nejen tam venku, ale také uvnitř jí samé. Využívá k tomu své výjimečné schopnosti, které z ní dělají šampionku pro ty, kteří se ocitnou v nesnázích. Příjemným bonusem je pak to, když tito lidé jsou ochotni hrdince za její služby vypsat šek.

V hlavní roli Jessicy se představí Krysten Ritter (Don't Trust the B---- in Apartment 23), ale v seriálu uvidíme i bývalého Doctora Who Davida Tennanta.


Těšíte se na další Marvelovský seriál? Už odškrtáváte dny v kalendáři?

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
sandokan555

sandokan555

Hlavna predstavitelka si to mohla vyskusat uz vo Veronica Mars. Len skoda ze tam bola za taku ..., ale zase...
před 8 roky
24ron24

24ron24

Super teším sa, ďalšia marvelovka sa blíži! ;)
před 8 roky
Šín Martin

Šín Martin

Taky se těším
před 8 roky
Další články k tématu