5. 10. 2015

Vrátí se Longmire s pátou řadou?

Vrátí se Longmire s pátou řadou?

Herečka Ally Walker věří, že ano. Ta si ve čtvrté sezóně střihla roli doktorky Donny Sue Monaghan, psychiatričky, která pomáhá válečným veteránům. Se šerifem Longmirem má skvělou chemii, což je důvod, proč by si herečka pravděpodobně zopakovala svou roli i v potenciální další sérii. Pro magazín Parade na otázku, jestli by se v případě prodloužení taky vrátila, odpověděla:

„Myslím, že je tady šance, že bych se vrátila. Na konci této řady je dokonce takový malý, vážně zajímavý cliffhanger. Takže jsem si celkem jistá, že bych se vrátila. A co bude pak, to se ještě uvidí.“

Herci Robert Taylor (šerif Walt Longmire) a Lou Diamond Phillips (Henry Standing Bear) jsou také optimističtí ohledně další série; vyjádřili se na toto téma už během panelu na letní konferenci TCA.

Longmire byl v srpnu 2014 zrušen stanicí A&E po třech sezónách. I když měl velmi pozitivní odezvu a vysokou sledovanost, seriál nezapadal do cílové skupiny stanice. Fanoušci ale dali jasně najevo svou nespokojenost. V listopadu 2014 Netflix oznámil, že seriál přebírá a odvysílá 10 nových epizod, které byly vypuštěny 10. září 2015.

A při fanoušcích ještě zůstaneme, protože ti naplánovali na 7. října 2015 akci, během které budou celou hodinu v kuse tweetovat a taky sdílet na Facebooku různé příspěvky a fotky ze seriálu. Ty budou mít tagy Netflix a Longmire, aby si je všimli zástupci Netflixu na sociálních sítích. Fandové tak chtějí ukázat svůj zájem a vášeň pro tento seriál.


A co vy? Co byste řekli na pátou řadu? A jak se vám líbila čtvrtá?

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
inekafe

inekafe

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
La.Volpe

La.Volpe

Tady se někdo vrhá do světa bleskovek! :D Jak moc bys Longmire doporučil? Popřípadě k jakýmu seriálu...
před 8 roky
Fruiko

Fruiko

Justified
před 8 roky
inekafe

inekafe

Ani nie, v noci som sa nudil a dúfal som, že to ešte nikto nespísal. :D Inak ako píše Fruiko,...
před 8 roky
Další články k tématu