24. 10. 2015

Svět pilotů: Budoucnost, Romeo a Julie i I. Marlene King

Svět pilotů: Budoucnost, Romeo a Julie i I. Marlene King

Uplynulé dny jsou kromě zpráv o prodlužování, rušení a objednávání nových epizod doslova nabité také informacemi o nových projektech. Pilotová sezóna je naplno rozjetá a abyste byli v obraze, přinášíme vám přehled toho nejvýznamnějšího, na čem naši oblíbení tvůrci a stanice aktuálně pracují.

Po přečtení nám nezapomeňte dát vědět, co vás zaujalo, u čeho jste na rozpacích a co podle vás bude takový průser, že by to vůbec ani vyvíjet neměli :-)

Jo a nezapomeňte si nás přidat na Facebooku, kam přidáváme i nejnovější postery, trailery a další cool věci!

All of Me

Stanice NBC se rozhodla předělat film All of Me do seriálu. Projekt je vytvářen jako půlhodinová komedie pod záštitou tvůrkyně Betsy Thomas. Hlavní hrdinové každý týden přeskočí do těla jiných osob, aby jim pomohli řešit jejich problémy. Ve filmu se objevili Steve Martin a Lily Tomlin.

Still Star-Crossed

Produkční společnost Shondaland stojí za dalším projektem, který pro sebe vyhrála stanice ABC. Jde o drama, které je vytvářené podle stejnojmenné knihy od Melindy Taub. Příběh se odehrává v 16. století ve Veroně po známých událostech z ještě známější tragédie Williama Shakespeara. Projekt sleduje konflikt mezi Kapulety a Monteky po smrti Romea a Julie. Aby nekonečný spor skončil, princ Escalus nařídí Benvoliovi, nejchtěnějšímu montekskému mládenci, aby se oženil s Julietinou starší sestřenicí Rosaline. Rosaline je dívka, kterou Romeo dříve miloval.

Jet Set

CBS vyvíjí drama Jet Set. Hlavními hrdiny jsou mladý a bohatý prominent a FBI agent (z textu nelze vyčíst, kdo je žena a kdo muž, nebo jestli jsou oba hrdinové stejného pohlaví). Ti se vydávají za nový nejlepší pár, který vyšetřuje a zadržuje podezřelé, kteří se skrývají za své bohatství a vliv, aby unikli dalším obviněním.

The Thousandth Floor

Greg Berlanti očividně nemá moc co na práci, jelikož pracuje na novém dramatickém projektu. Ten si objednala stanice ABC a dala mu scénářový příslib. Projekt se inspiruje stejnojmennou knihou od Katharine McGee, která bude publikována v roce 2017. Příběh se odehrává v roce 2118 v tisícím patře supervěže na Manhattanu. Pád mladé ženy právě z tisícího patra rozpoutá skandál, který se dotkne městské elity i obyčejných pracovníků ze spodních pater.

The Trial

Stanice NBC dala put-pilot objednávku single-kamerové komedii The Trial. Půlhodinovka je vyšetřovací komedie v dokumentárním stylu. Sleduje zatčení a soud milovaného profesora poezie v malém městečku v Jižní Karolíně. Ten je obviněn z brutální vraždy své ženy. Na jeho obhajobu je najat mladý začínající právník.

Workplace

CBS dala put-pilot objednávku single-kamerové komedii Workplace. Jak už název napovídá, příběh se bude odehrávat na pracovišti, konkrétně v budově, kde sídlí tři zdánlivě nepropojení obchodníci: vývojář aplikací, který měl kdysi jeden úspěch, realitní kancelář, kterou vlastní rozvedený pár, a kavárna, kterou vedou dvě sestry, z nichž jedna ve svém životě nepracovala ani den. Projekt vyvíjí producenti Modern Family Paul Corrigan a Brad Walsh.

House of Moore

ABC dala put-pilot objednávku temné komediální hodinovce odehrávající se v oblasti módy. Za tou jako producentka stojí Felicity Huffman, která by teoreticky i hrála jednu z hlavních rolí. Nádech projektu se prý podobá filmu The Devil Wears Prada (Ďábel nosí Pradu) a zabývá se oblastí módy pro baculky. V centru dění jsou svůdné, leč zvrácené životy ikonické módní rodiny, která se dívá na naši krásou posedlou kulturu skrze temně komické kontaktní čočky.

Max

Lena Dunham má sice plné ruce práce s Girls, to jí ale nebrání v pilotové objednávce, a opět od HBO. Max se odehrává v éře Mad Menů. Jde o drsnou komedii o stinné stránce druhé vlny feminismu. Hlavní hrdinkou je ambiciózní novinářka Maxine, která hledá svobodu. Maxine náhodou zakopne o počátek hnutí za civilní práva, na které dost možná ona ani celý svět ještě nejsou připraveni.

Famous in Love

I. Marlene King asi netřeba představovat. Autorka PLL udala na ABC Family/Freeform další projekt, kterému stanice objednala pilot. Famous in Love je drama podle stejnojmenného románu. Bella Thorne zde září jako Paige, obyčejná vysokoškolská studentka, která dostane velkou šanci díky castingu na hlavní roli v hollywoodském trháku. Dívka musí navigovat svůj život s ohledem na nově nabytou slávu. Život jí moc neulehčuje ani nepopiratelná chemie mezi ní a dvěma hereckými kolegy. No a aby toho měla ještě víc, hrdinka náhodou objeví pravdu o tom, co se stalo se slavnou pohřešovanou popovou hvězdičkou.

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Micuda98
před 8 roky
andromache

andromache

Grrr, kdyby se IMK radši věnovala úplně jiné Paige udělala by líp >:(. Tohle zní děsně... Copak nemůže...
před 8 roky
teraxa

teraxa

Jediné co by mě trošinku zaujalo je The Trial, který má celkem zajímavý námět, ale brzo chválit. Jinak...
před 8 roky
Další články k tématu