27. 10. 2015

Hvězda z Baby Daddy vážně popálena, natáčení se posouvá

Hvězda z Baby Daddy vážně popálena, natáčení se posouvá

V USA se o víkendu slavil Halloween. Oslav se účastnili i herci, zpěváci a další veřejné osobnosti. Hvězda komedie Baby Daddy, herec Jean-Luc Bilodeau, byl ve svém halloweenském kostýmu o víkendu vážně zraněn během nehody na večírku. Jeho vlastnoručně vyrobený kostým z lykry s bavlněnými kuličkami, které byly na látku nalepeny, začal hořet.

„Jean-Luc Bilodeau utrpěl nehodu v sobotu večer v domě, kde se konal halloweenský večírek,“ uvedl jeho agent v oficiálním vyjádření. „Na večírku jeho kostým začal hořet, když se herec až moc přiblížil otevřenému plamenu, a herec utrpěl popáleniny nohou a rukou. Nebyla to ničí chyba, šlo pouze o nehodu. Podle jeho doktora by se měl zcela zotavit.“

Natáčení páté série Baby Daddy začalo v druhé polovině srpna a po krátké pauze mělo pokračovat již tento týden. Nyní ale s ohledem na hercův stav stanice ABC Family oznámila, že natáčení posune, aby se přizpůsobila hercově zotavování.

Seriálu bylo nedávno objednáno deset nových epizod, které budou přiřazeny k páté sérii, a které se mají na obrazovkách objevit od začátku února. Prozatím není jasné, zda zdržení produkce ovlivní avizované datum návratu.

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Pajky

Pajky

Jediná možnost. Já se na jeden chystám, tak jsem si říkal, jestli už jsem to neprošvihnul :D
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Tak hlavně at se nám uzdraví :)
před 8 roky
Frki

Frki

Halloween se neslavil minuly vikend, bude az tuhle sobotu :)
před 8 roky
Další články k tématu