27. 12. 2015

Agent Carter: Netradiční návrat Angie

Agent Carter: Netradiční návrat Angie

Premiéra druhé série marvelovského hitu Agent Carter už nám klepe na dveře a zatím se neobjevily žádné zprávy, které by vyvrátily nebo potvrdily návrat herečky Lyndsy Fonsecy. Tedy až do teď. Fonseca se v seriálu představila jako Angie Martinelli, servírka, jejímž snem je kariéra herecké hvězdy. Angie se brzy spřátelila s hlavní hrdinkou, agentkou Peggy Carter (Hayley Atwell), která před ní skrývala své tajemství.

Nyní se objevila informace, že se Angie v jedné epizodě nadcházející řady opět objeví. Její návrat však bude poněkud netradiční: těšit se na ni můžete ve snu, který bude skvělým hudebním a tanečním číslem. Na škodu není určitě skutečnost, že se Fonseca v minulosti věnovala baletu.

„Osmá epizoda končí cliffhangerem, kdy se Peggy a Jarvis (James d'Arcy) dostanou do maléru a skončí v bezvědomí. Devátá epizoda začíná snem nejdříve v černobílém formátu – mimochodem, Atwell je pro černobílé plátno jako stvořená. Připomíná mi Ritu Hayworth. Vypadá úžasně,“ prozradila výkonná producentka seriálu, Michele Fazekas. Poté scéna přejde do barevného formátu a odehraje se taneční číslo jako z broadwayského muzikálu.

Text písně napsal David Zippel a hudbu složil Christopher Lennertz speciálně pro tuto příležitost. Choreografie se ujal Louis van AmstelDancing with the Stars, který se vystoupení zúčastní, stejně jako i další profesionálové z DWTS jako jsou například Dmitry Chaplin, Karina Smirnoff, Anna Trebunskaya, Sasha Farber a Damian Whitewood.

Dvouhodinová premiéra druhé série se představí 19. ledna 2016.


Těšíte se na novou sérii Agent Carter? Potěšil vás návrat Angie? Co říkáte na avizovanou scénu?

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
verunkawrath

verunkawrath

Černobílé formáty mám ráda,dodává to seriálu určitou tajemnost a je to pastva pro oko :)
před 8 roky
Další články k tématu