7. 1. 2016

Hugh Laurie bude opět seriálovým doktorem

Hugh Laurie bude opět seriálovým doktorem

Herec Hugh Laurie se po letech vrací k doktořině. Streamoavcí služba Hulu objednala rovnou dvě série novince Chance, dramatu, kde se v hlavní roli objeví právě slavný Dr. House.

Seriál je založen na stejnojmenném románu od Kema Nunna a je žánrově řazen k psychologickému thrilleru. Laurie ztvární doktora, konkrétně forenzního neuropsychiatra, který je neochotně vtažen do násilného a nebezpečného světa mylné identity, policejní korupce a mentální nemoci. Eldon Chance bude mít starostí až nad hlavu, jakmile učiní vážné rozhodnutí týkající se jednoho z pacientů, který možná trpí rozdvojenou osobností. Tak začne jeho cesta do stinného podsvětí San Francisca. To vše musí přidat k aktuálnímu rozvodovému procesu a výchově dospívající dceři.

Obě objednané série budou obsahovat 10 epizod, celkem se tedy dočkáme nejméně 20 dílů. Premiéra je předběžně naplánována již na letošní rok.

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře18zobraz všech 18 příspěvků
cecilka

cecilka

Já bych se raději podívala na Dr. House. :)
před 8 roky
Suezz

Suezz

Jeeeeeeeeej! Huraaa! Super zpráva dne, moc mě to potěšilo:)
před 8 roky
Blank

Blank

Raději méně očekávání, protože když se moc těším, tak ten seriál většinou zkazí. Tak uvidíme. :-)
před 8 roky
Další články k tématu