26. 1. 2016

Prison Break: Na které postavy se můžete v minisérii těšit?

Prison Break: Na které postavy se můžete v minisérii těšit?

Všechny fanoušky původního seriálu Prison Break (Útěk z vězení) potěšila minulý rok zpráva, že se jejich oblíbené drama po letech představí s novou minisérií. Do této chvíle však byla zveřejněna jen hrstka informací, ovšem nyní se na základně scénáře k pilotní epizodě objevuje konkrétnější podoba. Následující zprávy tedy vychází pouze z pilotního scénáře a je možné, že zbytek epizod nebude zahrnovat všechny zmíněné herce.

Již na počátku bylo oznámeno, že bratři Michael Scofield a Lincoln Burrows v podání herců Wentwortha Millera a Dominica Purcella nebudou v žádném případě chybět. Millera si však fanoušci ze začátku moc neužijí. Jeho postava má být mrtvá a objeví se až v posledních minutách první epizody. Vysvětlení jeho přežití bude údajně logické a uvěřitelné. Navíc to nebude poprvé, co se některá z postav vrátila ze záhrobí. Pamatujete na Saru?

Když už je řeč o Saře (Sarah Wayne Callies), i ona se během pilotní epizody znovu představí společně se svým sedmiletým synem Mikem, kterého čekala před Michaelovou „smrtí“. Nyní žije v New Yorku i se svým přítelem Scottem. Zpět bude i Michaelův nejlepší kamarád Fernando (Amaury Nolasco), který pracuje na lodi převážející po celém světě ilegální zboží.

Těšit se můžete i na fanoušky oblíbeného T-Baga (Robert Knepper), který bude na začátku epizody propuštěn z legendární věznice Fox River. Na pomoc Lincolnovi přispěchá C-Note (Rockmond Dunbar), který teď také žije v New Yorku. Je vůdcem islámského centra a bojuje proti radikalizaci.

Představí se i pár nových postav. První z nich je třicátnice Cate, která je zřejmě Lincolnovou přítelkyní. Pracují spolu v obchodě s potápěčským vybavením na Floridě. Druhou postavou je Sheba, dvacetiletá pašeračka ze Středního východu.

Minisérie se bude skládat z 10 epizod, jejichž premiéra je v plánu ještě v tomto roce. Natáčet by se mělo začít údajně v březnu.


Potěšily vás zprávy z pilotní epizody? Na které postavy se těšíte nejvíce? Jste zvědaví, jak bude vysvětleno Michaelovo přežití?

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře29zobraz všech 29 příspěvků
ragelly

ragelly

Během noci bylo oznámeno, že Robert Knepper, Rockmond Dunbar a Amaury Nolasco jsou teda oficiálně zpátky,...
před 8 roky
Hoko

Hoko

Moc se těším na pokračování, ale zajímalo by mě, jestli se tam objeví i Alex Mahone, to je jeden...
před 7 roky
Gabik.029

Gabik.029

Oficiálně nic oznámeno nebylo, herec je docela vytížený, ale je možné, že ho tam tajně do nějaké scény...
před 7 roky
Další články k tématu