3. 2. 2016

Monica Barbaro, Denée Benton a další v druhé sérii UnReal

Monica Barbaro, Denée Benton a další v druhé sérii UnReal

Druhá série UnReal bude bohatší hned o 4 herecká jména. Seriál od stanice Lifetime přizval herečky Monicu Barbaro (Hawaii Five-O) a Denée Benton a herce Michaela Radyho (Jane The Virgin) a Gentryho White (Turn: Washington´s Spi­es) do druhé série jako stálé postavy.

Tvůrci Marti Noxon a Sarah Gertrude Shapiro v rozhovoru odhalili střípky informací ze zákulisí jejich projektu z prostředí výroby programu Everlasting, který se setkal s diváckým úspěchem.

Barbaro bude hrát postavu Yael, která bude Rachel (Shiri Appleby dohánět k šílenství, protože v ní vidí hezčí a míň narušenou verzi sebe sama. Benton ztvární Ruby, velice inteligentní ženu, která není tak otevřená tomu, co se v Everlasting odehrává, a co se po ní v souvislosti s jejím účinkováním chce.

Rady si zahraje Colemana, muže z východního pobřeží, který se dostal na filmovou školu v New Yorku a v současné době pracuje jako amatérský dokumentární režisér. White pak byl obsazen do role Romea, sourozence Daria Hilla. (B.J. Britt)

Seriál v čele s hereckým duem Shiri Appleby a Constance Zimmer dosáhl úspěchu a dostal se do desítky nejúspěšnějších novinek minulého roku. Zimmer také obdržela ocenění v kategorii herečky ve vedlejší roli při rozdávání cen kritiků, které se konalo 17. ledna.

Natáčení druhé sezóny začíná v březnu a premiéra je plánována na léto.


Dostal se vám UnReal pod kůži, nebo se z něj stal naopak propadák? Pokud ne, těšíte se na letní premiéru druhé sezóny?

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Foxley

Foxley

Já osobně byl velice :) hlavně druhá půlka série byla skvělá a Shiri s Constance jsou skvělé :)
před 8 roky
veva8

veva8

Velice povedený seriál.
před 8 roky
peitho

peitho

Už se moc těším na druhou řadu, první byla super, tak snad si to nepokazí...
před 8 roky
Další články k tématu