6. 2. 2016

Sarah Michelle Gellar zpět u Nebezpečných známostí?

Sarah Michelle Gellar zpět u Nebezpečných známostí?

Stanice NBC si oficiálně objednala pilot Cruel Intentions (Nebezpečné známosti), který je rebootem slavného kultovního filmu z roku 1999, který proslavil takové herecké hvězdy, jakými jsou Sarah Michelle Gellar, Reese Witherspoon, Ryan Phillippe nebo Selma Blair.

Příběh se odehrává patnáct let po událostech z konce filmu. Hlavní hrdinkou je krásná mrcha Kathryn Merteuil, tedy postava, kterou ve filmu ztvárnila Gellar. Kathryn touží po nadvládou nad rodinnou společností Valmont International a neméně dychtí také po duši mladého Bashe Caseyho, syna Sebastiana a Annette.

Jelikož je Kathryn hlavní postava, není žádným překvapením, že herečka Sarah Michelle Gellar je žádaným jménem, které by do hlavní role tvůrci i fanoušci chtěli obsadit. Toto zbožné přání je o krůček blíže realizaci. Tvůrci seriálu herečce dali nabídku na ztvárnění hlavní role. Prozatím není jasné, zda se tak stane, či nikoliv, Gellar si aktuálně pročítá scénář.

Gellar je každoročně žádanou tváří během pilotové sezóny. Každý rok ji oslovují tvůrci s nabídkou účinkování v jejich pilotech. Herečka od konce Buffy kývla dvakrát, a to na hlavní role v dramatu Ringer (CW) a komedii The Crazy Ones (CBS). Oba projekty byly vybrány pro seriál, nicméně se nesetkaly s dostatečně velkým zájmem diváků a byly po první sérii zrušeny.

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Caroline115

Caroline115

Wow, tak tomu bych dala šanci, i když spíš si myslím, že to bude propadák :-/
před 8 roky
Illyria

Illyria

Sarah prave potvrdila svoji ucast na socialnich mediich :-) Vzhledem k tomu, ze ma plno prace se svou...
před 8 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Těžko, i kdyby to prošlo. Z toho béčkový projekt vyloženě čiší.
před 7 roky
Další články k tématu