25. 2. 2016

SMG zpátky v televizi, míří do Nebezpečných známostí

SMG zpátky v televizi, míří do Nebezpečných známostí

To, o čem jsme vám před pár týdny psali jako možnost, se nyní stává pro mnohé fanoušky splněným snem. Herečka Sarah Michelle Gellar se vrací na televizní obrazovky, a to v roli, která ji proslavila.

Bylo potvrzeno, že se Gellar stane hlavní hvězdou pilotu, který pod svými křídly připravuje stanice NBC. Jedná se o seriálové pokračování slavného filmu Cruel Intentions (Velmi nebezpečné známosti) z roku 1999, který přinesl slávu nejen zmíněné herečce, ale také tehdy začínajícím hvězdičkám Reese Witherspoon, Ryanu Phillippeovi nebo Selmě Blair.

Příběh se odehrává patnáct let po událostech z konce filmu. Hlavní hrdinkou je krásná mrcha Kathryn Merteuil (Gellar). Kathryn je nyní vdaná za bohatého Pascala Barretta a vede zdánlivě bezchybný život. Její vnitřní klid ale naruší příjezd Sebastianova syna Bashe a návrat Annette.

V potenciálním seriálu budou zářit po boku Sarah také Sophina Brown (Shark), Taylor John Smith (CSI: Crime Scene Investigation) a Samantha Logan (666 Park Avenue).

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře22zobraz všech 22 příspěvků
Caroline115

Caroline115

No SMG a film mám hodně ráda, ale bojím se, že to bude špatný :-( I tak se na to kouknu
před 8 roky
spike

spike

Sarah mám určitě rád a film se mi líbil ale u seriálu mám obavy, aby scénář nevařil z vody a bylo...
před 8 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Já jsem tak ráda, že z toho nic nebylo... Nechápejte mě, jsem skalní fanoušek. Ale Sebastian byl takové...
před 6 roky
Další články k tématu