14. 3. 2016

Galavant oběma nohama v rakvi, ztrácí hrdinu

Galavant oběma nohama v rakvi, ztrácí hrdinu

Herec Joshua Sasse, kterého jsme si v posledních dvou letech zamilovali jako statečného a dobrosrdečného rytíře Galavanta ve stejnojmenném seriálu, získal hlavní roli v CW pilotu No Tomorrow. To by ještě nebyla až taková katastrofa, kdyby zprávy nepokračovaly tak, jak pokračují.

Role v No Tomorrow je pro Sasseho na první pozici. To znamená, že pokud stanice CW vybere pilot pro seriál, ten automaticky u herce dostane přednost před Galavantem, i kdyby se ABC ukázala jako megaúžasňácká stanice a i přes tragickou sledovanost hudební komedii prodloužila.

Kdyby nastala výše zmíněná situace, herec by se objevil maximálně v první epizodě třetí řady Galavanta, dál už by mu smlouva u No Tomorrow pokračovat nedovolila. A přiznejme si, je velmi těžké představit si Galavanta bez Galavanta.

No Tomorrow vypráví příběh upnuté manažerky (Tori Anderson), která se zamiluje do svobodomyslného muže (Sasse). Ten prožívá život plnými doušky, jelikož věří, že apokalypsa je nevyhnutelná věc. Duo se společně vydává na cestu, během které se budou snažit splnit si své individuální seznamy věcí, které chtějí před smrtí stihnout.

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře23zobraz všech 23 příspěvků
milosh

milosh

Galavant Day ne, ale písničky sjíždím často a kolikrát se přistihnu, že si broukám hlavní motiv.
před 7 roky
abbs

abbs

Já!!! A to hned několikrát:D. Sice jsem ještě furt nepřišla na to, kterej den na to bude nejlepší, ale...
před 7 roky
ragelly

ragelly

Já ne :( Během Vánoc jsem na to pořád myslela, ale bohužel vůbec nebyl čas, nestihla jsem ani dohnat skluz...
před 7 roky
Další články k tématu