16. 3. 2016

Halt and Catch Fire přivítá nového rebela

Halt and Catch Fire přivítá nového rebela

Kritiky oceňované drama Halt and Catch Fire se už toto léto dočká další série, ale od svého překvapivého obnovení jsme se moc zpráv o nadcházející třetí řadě nedočkali. Toto ticho prolomilo obsazení Manishe Dayala do vedlejší role geniálního a sociálně méně zdatného mladého programátora.

Ryan Ray, kterého si Dayal zahraje, je popisován jako mladý programátor v Mutiny. I přes svůj zjevný talent musí čelit nemalým potížím, a to jak v oblasti socializace, tak i vyjadřování svých myšlenek nahlas. Doslova překypuje nápady, jenže těm nikdo nevěnuje pozornost, což možná povede k tomu, že si začne hledat práci jinde.

Dayal není žádným nováčkem. Znát ho můžete ze seriálů jako Rubicon, 90210, Switched at Birth a má za sebou i pár menších filmových rolí. V PC Rebelech by se měl zdržet hned několik epizod.

Seriál se se svou třetí sérií přesune do Silicon Valley, což není jediná změna, kterou si Halt and Catch Fire projde. Už při obnovení bylo oznámeno, že spolutvůrci Chris Cantwell a Chris Rogers nahradí Jonathana Liscoa jakožto showrunneři.

PC Rebelové se vrátí na obrazovky AMC letos v létě.


Těšíte se na novou postavu? Udrží si podle vás seriál kvalitu i ve svém třetím roce?

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
lukascoolarik

lukascoolarik

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

Myslím,že v SaB jsem ho zaregistrovala,sympaták :)
před 8 roky
Další články k tématu