17. 1. 2012

Justin Hartley & Cassidy Freeman zpět v domovské stanici…

Justin Hartley & Cassidy Freeman zpět v domovské stanici…

…kterou není žádná jiná než The CW. Bok po boku spolu hráli v seriálu o Supermanovi, Smallville; teď se ale jejich cesty rozdělí.

  • Justin Hartley si v letošní novince Hart of Dixie zahraje roli Jesse, okouzlujícího Jižana a válečného hrdinu, který by se mohl zamilovat do Zoe (Rachel Bilson). V Dixie se objeví na jaře. Mezitím se na něj můžete těšit v seriálu Castle, kde si 23. ledna střihne přítele Kim Kardashian. Jako Wesley Sneijder se objevil v druhé epizodě 5. řady Chucka.
  • Na Cassidy Freeman se zase mohou těšit fanoušci The Vampire Diaries. Její postava Sage popisována jako „sexy a nebojácná, s ďábelským úsměvem,“ se nám představí v 16. epizodě 3. řady ve flashbacku kolem roku 1912 a její půvab by měl okouzlit jak bratry Salvatorovi, tak i Původní rodinku. Je také celkem pravděpodobné, že se s ní setkáme vícekrát než jen v 16. epizodě.
  • Cassidy tuto sezónu hostovala v CSI: NY (Kriminálce New York) od CBS a ve zrušeném The Playboy Club (NBC). Zároveň byla obsazena do nového (zatím) desetidílného drama seriálu Longmire od kabelovky A&E, díky kterému se na televizní obrazovky vrací Katee Sackhoff, kapitánka Kara Thrace z Battlestar Galactica.
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
Frozen99

Frozen99

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
ragelly

ragelly

Výborné zprávy! Oba jsem si ve Smallville zamilovala, i když na Justina se přece jen těším o kapku...
před 12 roky
Michalenka

Michalenka

Taky se těším na Justina a to hlavně v Castlovi !!! :))
před 12 roky
Další články k tématu