25. 4. 2016

NCIS přivítá první dámu

NCIS přivítá první dámu

Kriminálka NCIS (Námořní vyšetřovací služba) má před sebou několik nabitých týdnů. Představí nové postavy, rozloučí se s těmi starými a přivítá samotnou první dámu Ameriky.

Bylo potvrzeno, že v jedné z nadcházejících epizod bude hostovat Michelle Obama, která zde ztvární sebe samu. Epizoda se bude odehrávat v Bílém domě, kde první dáma přivítá agenta Gibbse při příležitosti společenské akce týkající se projektu Joining Forces, který založila spolu s doktorkou Jill Biden v roce 2011. Joining Forces podporuje členy armády, veterány a jejich rodiny tím, že zvyšuje možnosti vzdělávání, navyšuje volná pracovní místa a nabízí přístup k wellness programům.

Vedlejších rolí v epizodě se ujmou skutečné manželky vojáků, kteří v americké armádě slouží. První dáma byla již dříve v televizi přítomna, objevila se například v komedii Parks and Recreation a v několika realitkách.

Epizoda se jmenuje Homefront a bude na CBS odvysílána v úterý 3. května.

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
verunkawrath

verunkawrath

Páni,tak to hvězdný host :)
před 8 roky
milosh

milosh

Tak proč by si nezahrála, když jí to natáčí v "obýváku", že? Na jejím místě bych roličkou...
před 8 roky
Maarti

Maarti

Něco takovýho mě taky napadlo, když to má v baráku :D Navíc mně je sympatická, tak jsem...
před 8 roky
Další články k tématu