27. 4. 2016

Bones chystá v poslední sérii návrat Zacka

Bones chystá v poslední sérii návrat Zacka

Zack Addy dost možná dostane vlastní prostor, kdy se bude moct rozloučit s fanoušky seriálu Bones (Sběratelé kostí). Výkonný producent Michael Peterson potvrdil, že tvůrci plánují oblíbence fanoušků vrátit zpět do děje, než Bones řekne poslední sbohem.

„Přijde nám to jako správné rozhodnutí. Řeknu to takhle. Vím, co fanoušci chtějí. I když už jsme s nimi zažili pořádné dobrodružství a hodně jsme jim toho provedli, nyní ale chceme dodat to, po čem touží.“

Peterson dále pokračoval. „Ještě než jsem se zde stal scenáristou, seriál jsem sledoval. Myslím, že se Eric zhostil své postavy fantasticky. Slibuju, že se ze všech sil pokusím zařídit, aby to vyšlo.“

Představitel Zacka, herec Eric Millegan, byl hlavní postavou v prvních třech sériích kriminálky. Na konci třetí řady bylo odhaleno, že spolupracuje s vrahem Gorgomonem, kvůli čemuž skončil v blázinci. Během následujících let se herec několikrát vrátil na hostování, naposled v roce 2010 ve flashbackové sté epizodě.

Veterán Bones byl v únoru stanicí Fox prodloužen pro dvanáctou sérii, která bude poslední. Bylo potvrzeno, že série bude obsahovat 12 epizod, po kterých se drama s fanoušky nadobro rozloučí.

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
Yellow

Yellow

Já pořád nějak doufala ve Sweetse..ten kluk mi chybí. Jasně, že by se živ vrátit nemohl, ale aspon flashback...
před 8 roky
zuzlajs

zuzlajs

Jé, pokud se Zack vrátí, bude to super! Stejně si myslím, že ty první tři série byly z celého seriálu...
před 8 roky
abbs

abbs

Super moc se těším. Zacka jsem měla vždycky moc ráda :)
před 8 roky
Další články k tématu