1. 5. 2012

Seriálové střípky

Seriálové střípky

Pár dní uteklo jako voda a za tu dobu stihlo na veřejnost prosáknout pár seriálových zpráviček, tak si je pojďme zrekapitulovat.

  • NBC plánuje nasadit novinku Go On a druhou řadu pátečního fantasy Grimm již v srpnu. Chce tak využít zvýšené sledovanosti, kterou zajisté přinesou letní olympijské hry.
  • Two and a Half Men se v příští sezóně vrátí v plném počtu. Ashton Kutcher oficiálně podepsal novou smlouvu.
  • Netflix opět řádí! S CBS začal projednávat před čtyřmi lety zrušený seriál Jericho. Jedná se již o čtvrtý mrtvý seriál, o kterém Netflix uvažuje, že by jej vrátil zpět na obrazovky. Arrested Development už má screen time jistý, naopak Terra Nova se nevrátí. Osud The River zatím zůstává otevřený (seriál ještě ani není oficiálně zrušený, předpokládá se ovšem, že jej ABC do svého programu v příští sezóně nevrátí).
  • Zoufalky ještě ani neskončily, a Teri Hatcher už má novou práci. Objeví se v nadcházející sérii Jane By Design (ABC Family). A bude to rovnou víceepisoidní role. Teri si nezahraje nikoho jiného než matku hlavní hrdinky Jane.
  • Jedna z prvních zrušených novinek How To Be A Gentleman se vrátí na obrazovky. Zbylých šest episod seriálu poběží na CBS v sobotu, počínaje 26. květnem.
  • Ke zrušeným se přidávají také Best Friends Forever. NBC novinku s okamžitou platostí stáhlo z programu. Zbylé díly by snad měly být odvysílány v létě.
  • HBO novinky Girls a Veep byly po dvou odvysílaných episodách obnoveny pro druhé série.
  • Make It Or Break It se blíží do finále. Stanice ABC Family to oznámila poněkud drsným způsobem – v upoutávkách na poslední díl třetí série vyměnila slovíčka „Season finale“ za „Series finale“.
  • Druhá řada Happily Divorced (TV Land) se rozroste o dvanáct dílů. Celkem jich tedy řada bude mít 24. Těchto nových dvanáct episod uvidíme pravděpodobně na podzim.
  • Nakonec jedna smutná zpráva. V neděli podlehl rakovině skladatel Joel Goldsmith. Jeho hudba nám zněla do uší při sledování seriálů Stargate nebo Star Trek. RIP
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře18zobraz všech 18 příspěvků
Ajam

Ajam

Ano náklady byli obrovské, hlavně díky lokaci kde se natáčelo (nová zéland) Ale myslím si že náklady se...
před 12 roky
Thomm97

Thomm97

:/ škoda Terra Novy ,no taky si nedokážu představit Two and half men s Ashtonem Kutcherem ...
před 12 roky
Mili92

Mili92

Jako nevím jak to chtějí udělat :/ Strašná volba!
před 12 roky
Další články k tématu