27. 9. 2016

Amazon objednává trojici komedií

Amazon objednává trojici komedií

Pamatujete na naše tři Novinky pod lupou ze začátku září? Pokud se vám některý (nebo všechny) komediální piloty od Amazonu zalíbily, máme pro vás dobré zprávy. Streamovací služba oznámila, že všechny tři objednává pro seriál.

Řeč je o půlhodinovkách I Love Dick, Jean-Claude Van Johnson a The Tick. Všechny se dočkají celé první série a na internetu se objeví v roce 2017.

„Tyto piloty posunují hranice, jsou bouřlivé, představují výzvy a jsou i vtipné,“ uvedl Joe Lewis, ředitel půlhodinových programů u Amazon Studios. „Je velmi potěšující vidět, že je naše publikum přijalo tak vřele. Nemůžeme se dočkat na jejich premiéry, které se v příštím roce uskuteční na Prime Video.“

Jean-Claude Van Johnson

Jean-Claude Van Damme hraje hlavní roli sebe sama. Jde o celosvětově úspěšného herce a mistra bojových umění, který ale vede dvojí život. Svět ho zná jako herce, nicméně během natáčení svých filmů Van Damme působí jako tajný agent. Nyní je již spoustu let v důchodu. Když ale dostane šanci znovu zažehnout plamen se svou bývalou láskou, rozhodne se vrátit zpět do hry. Tentokrát bude smrtelnější než kdy dřív. Možná.

Novinka pod lupou

I Love Dick

I Love Dick je adaptace stejnojmenného úspěšného feministického románu od Chris Kraus. Příběh je zasazen do barvité vzdělané komunity v Mafře v Texasu. Seriál vypráví příběh manželského páru Chris a Sylvereho, kteří mají problémy, a jejich posedlostí charismatickým profesorem Dickem. I Love Dick ukazuje skryté vlastnosti manželství, probuzení umělecké duše a zbožštění zdráhavého mesiáše.

Novinka pod lupou

The Tick

Příběh se odehrává ve světě, kde jsou superhrdinové již mnoho dekád skuteční. Obyčejný účetní s psychickými problémy a žádnými schopnostmi si uvědomí, že jeho město vlastní globální superzáporák, který byl dlouho považován za mrtvého. Hrdina se ve snaze odhalit tuto konspiraci zaplete se zvláštním modrým superhrdinou.

Novinka pod lupou

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
teraxa

teraxa

Úžasná zpráva, JCVJ mě naprosto dostal. Už se nemůžu dočkat!
před 7 roky
Ragnarok8

Ragnarok8

Na PILOTy zásadně nekoukám, ale The Ticka očekávám tak jako tak, JCVJ vypadá neskutečně zábavně a I Love...
před 7 roky
Koldik

Koldik

Suhlasim, je to jedine co ma zaujima. Mozno este ten Tick, ale asi nie...
před 7 roky
Další články k tématu