17. 5. 2012

Premiéry Syfy seriálů v létě 2012

Premiéry Syfy seriálů v létě 2012

Fanoušci nadpřirozena od stanice Syfy určitě již vyhlížejí, kdy že se jejich oblíbené seriály vrátí na obrazovky se svými novými sériemi. Před pár dny byla uvolněna tisková zpráva na léto, takže si to shrneme:

  • Druhá série Alphas se začne vysílat týden po odvysílání velkolepého finále Eureky, tedy v pondělí 23. července.
  • Alphas bude předcházet čtvrtá řada Warehouse 13 (Skladiště 13), takže opět si v kalendáři vyznačte datum 23. července. K původně objednaným 13 epizodám přidala Syfy dalších 7, proto nás tentokrát čeká 20 epizod. Jestli bude tato série rozdělena na dvě půlky (stejně jako to bývalo v případě Eureky), či zda se všech 20 dílů odvysílá najednou, to se ještě uvidí…
  • No a pro fanoušky Haven (Městečko Haven) tu nemám úplně pozitvní zprávu – třetí série se z července posouvá až na podzim, konkrétně na pátek 21. září. Informoval o tom dnes v noci Eric Balfour (Duke) na svém twitteru. Nutno podotknout, že v tvůrčím týmu Haven jsou nadšení, že jim Syfy dává šanci v hlavní seriálové sezóně.

Tak co, zajímají vás další osudy svých oblíbených hrdinů ze stanice Syfy? Na který seriál se těšíte nejvíce? A naštvalo vás (stejně jako mě) posunutí Haven až na září? Podělte se s námi v komentářích!

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře20zobraz všech 20 příspěvků
FringeGeek

FringeGeek

Nejlepší zprávy jsou ohledně Warehouse 13 :D už se nemůžu dočkat. Končilo to tak dramaticky, že netuším co...
před 11 roky
hacker3985

hacker3985

tak si to stáhneš druhej den :D
před 11 roky
FringeGeek

FringeGeek

Tak jasně :D ale do té doby se nedočkám :D
před 11 roky
Další články k tématu