6. 10. 2016

Outlander obsazuje dceru Laoghaire

Outlander obsazuje dceru Laoghaire

První díl třetí série Outlander (Cizinka) je sice ještě daleko, ale jako zkrácení čekání nám může posloužit následující casting. Do nové řady přichází mladá britská herečka Lauren Lyle.

Ztvární postavu Marsali, nadanou a talentem opředenou dceru Laoghaire. Je jí osmnáct let a pro děj je nyní zcela klíčová, jelikož se příběh založený na románech Diany Gabaldon posouvá dále. Je to rebelka s romantickou duší. Rozhodně se u ní nemusíme bát, že by si nedokázala vydupat, co chce.

Další novou tváří bude herec César Domboy, který si zahraje starší verzi Ferguse, francouzského zlodějíčka, o kterého se v minulé sezóně začali starat Jamie a Claire. Zprvu možná začínal jako mladistvý delikvent, nicméně s přibývajícím věkem se z něj stal pohledný muž plný charismatu, který ví, co je to být loajální.

Třetí řada je založená na třetí knize Voyager. Claire se vrátila do roku 1948. Nyní je těhotná a zápolí s časovým posunem a jeho následky, které se velmi těsně dotýkají jejího osobního života a manželství s Frankem. V 18. století pak Jamie trpí následky své porážky v bitvě u Cullodenu a ztrátou Claire.

Na třetí řadu se těšme v příštím roce na stanici Starz.


Máte rádi Cizinku? Koukali jste na obě řady? Co čekáte od té třetí?

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
zradumira

zradumira

Už aby to bylo :-)
před 7 roky
Jenny17

Jenny17

Seriál super a těším se na další řadu.
před 7 roky
Tichacek

Tichacek

Už se nemůžu dočkat další řady! Po přečtení knížek jsem vážně nadšená seriálovým ztvárněním :)
před 7 roky
Další články k tématu