9. 11. 2016

Conviction neoficiálně zrušen

Conviction neoficiálně zrušen

Po nemilých zprávách ohledně Notorious stanice ABC neoficiálně ruší také své další letošní nové a hvězdně obsazené drama. Na pondělní večery nasazený Conviction se s největší pravděpodobností dalších epizod nedočká.

Seriál byl stanicí neoficiálně zrušen. Ta totiž oznámila, že k základní objednávce 13 epizod již žádné další díly nepřidá. Tím se samozřejmě vrátka pro druhou sérii nezavírají úplně, ovšem škvíra v nich zůstává tak úzká, že skrze ni ani vzduch neproleze.

To, že oficiální zrušení je pouze otázkou času, podtrhuje i ujištění pro fanoušky. Stanice totiž v tiskové zprávě uvádí, že i když nové epizody první série neobjedná, tak těch původních 13 bude odvysíláno.


Sledujete Conviction? Mrzí vás neúspěch seriálu? Nebo jste si v letošní sezóně našli jiné oblíbence a tento seriál vám chybět nebude? Jste rádi, že stanice alespoň odvysílá všech 13 epizod?

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře18zobraz všech 18 příspěvků
sandokan555

sandokan555

skoda ..bolo to dobre pozeratelne.
před 7 roky
phoboska

phoboska

Škoda, mňa ten seriál veľmi bavil.
před 7 roky
Koldik

Koldik

Skoda, ja som sa nan tesil, ale takto mi ostane cas na nieco ine, ved vyber je velky...
před 7 roky
Další články k tématu