3. 1. 2017

Timeless: Vedlejší role putuje k Annie Wersching

Timeless: Vedlejší role putuje k Annie Wersching

Až se nám vrátí po pauze novinka Timeless, dočkáme se nové postavy. Do seriálu se totiž ve vedlejší roli zapsala herečka Annie Wersching. Stanice NBC tak dává šanci herečce, která je v seriálovém světě velmi oblíbená a svůj talent nezapře. Timeless tak jistě posune o krok dál, co se hereckého koncertu týče.

Tvůrci Eric Kripke a Shawn Ryan svůj děj pojali originálně. Je tu hlavní hrdina představující záhadného kriminálníka, který americké vládě ukradl přísně utajený stroj času a chce pozměněním historie zničit Ameriku tak, jak ji známe.

Wersching ztvární Emmu Whitmore, uzavřenou samotářskou ženu, která se skrývá ve schované chatrči uprostřed temných lesů. Ona sama je velmi důležitým článkem v životě Flynna.

Herečka si svou kariéru postavila spolu s Kieferem Sutherlandem24. Výčet jejích rolí je velmi bohatý a různorodý. Můžeme jmenovat účinkování například v Bosch, The Vampire Diaries, Castle nebo Body of Proof.


Jak se podle vás vede Timeless? Baví vás to, co jste zatím ze seriálu mohli vidět, nebo jste již došli k rozhodnutí, že drama opustíte?

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Koldik

Koldik

velmi ju nepoznam, ale vyzera sympaticky.
před 7 roky
007.dany

007.dany

Určitě se rád podívám. :)
před 7 roky
alesanko

alesanko

TVD! Tak už viem odkiaľ ju poznám :D A Timeless má už pevné miesto medzi mojími srdcovkami, takže sa na...
před 7 roky
Další články k tématu