13. 6. 2012

Mockingbird Lane už má svou Lily

Mockingbird Lane už má svou Lily

Portia de Rossi se přidává do další disfunkční rodiny.

Herečka, v seriálovém světě známá především jako Lindsay z Arrested Development a Nelle z Ally McBeal získala roli matky Lily Munster v připravovaném seriálu NBC Mockingbird Lane.

Roli v klasické verzi z 60. let hrála původně Yvonne De Carlo.

Projekt měl jít do produkce již na jaře, ale nakonec datum bylo kvůli problémům s obsazováním herců posunuto až na rané léto. Do vysílání se pak seriál dostane někdy během roku 2013.

Pod remake se podepíší Bryan Fuller a Bryan Singer. Ač byl původní seriál komedií, NBC popisuje Mockingbird Lane jako vizuálně velkolepé hodinové drama.

Herečka měla šanci dostat se do prime timu již na jaře, kdy bylo oznámeno, že získala hlavní roli v pilotu The Smart One. Ten ale nakonec nebyl vybrán pro seriál. Kromě Mockingbird Lane se také upsala pokračování fanoušky i kritiky milovaného Arrested Development, kde si zopakuje roli Lindsay Bluth Fünke. Seriál vzkřísil z mrtvých Netflix.

Rodinka v Mockingbird Lane se tak úspěšně rozrostla o dalšího člena. Portia se připojuje k již dříve obsazeným Jerrymu O'Connellovi (Herman), Eddiemu Izzardovi (děda) a Masonu Cookovi (Eddie).

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Meimei

Meimei

Tak to už se těším :)
před 11 roky
c.arolinka

c.arolinka

Výborná volba. Kvůli ní určitě budu koukat a třeba mě to překvapí:)
před 11 roky
Další články k tématu