24. 10. 2012

Mockingbird Lane v TV, ABC naděluje epizody a jiné střípky

Více našich závislostí

Stanice ABC objednala extra epizody pro své největší hitovky. Po dvou epizodách navíc dostanou Modern Family (Taková moderní rodinka), Grey’s Anatomy (Chirurgové) a The Middle (Průměrňákovi). Všechny zmíněné seriály budou mít v této sezóně 24 epizod.

Kromě toho ABC přidalo jednu epizodu také Castlovi (Castle na zabití). Castle tedy bude mít dvacet tři dílů.

Pro všechny seriály tato čísla zůstávají stejná jako v loňské sezóně.

Malá cena útěchy

Pilot k Mockingbird Lane, který měl být premiérou adaptace klasiky The Munsters, se bude tento týden vysílat jako halloweenský speciál. Pilot poběží v pátek před Grimmem.

Již týdny létají internetovým světem otázky, jak to s tímto seriálem vypadá. Nedávno se tvůrce Brian Fuller na svém Twitteru vyjádřil, že projekt má stále puls.

Jiné zdroje však tvrdí, že Fuller a režisér Bryan Singer měli zcela jiné představy o tomto desetimilionovém pilotu. Stanici se nakonec výsledný produkt nezalíbil. Kromě toho se teď Fuller věnuje rozvoji svého dramatu Hannibal a na nic jiného nemá moc čas.

Nicméně je tu šance, že pokud si pilot v pátek povede slušně co se sledovanosti týče, je zde možnost, že si NBC doobjedná další epizody.

Mockingbird Lane je popisováno jako vizuálně úžasné hodinové drama, které čerpá z výše zmíněného sitcomu ze 60. let. V hlavních rolích se objeví Jerry O'Connell jako Herman Munster, Portia de Rossi jako jeho žena Lily a Eddie Izzard jako děda.

Normální krasavec

Tak na takovéto Normály bychom si lehce zvykali: Muž v čele White Collar (Ve službách FBI), Matt Bomer bude hostovat v komedii NBC The New Normal.

Bomer si zahraje bývalou známost Bryana (Andrew Rannells), který je nyní zasnoubený s Davidem (Justin Bartha).

Obsazení Bomera oznámil na svém Twitter tvůrce seriálu Ryan Murphy: „Hádejte, kdo se objeví v The New Normal jako bývalý přítel Bryana? Jedinečný Matt Bomer!!!“ napsal Murphy. Nicméně oficiální slovo ze strany NBC o hercově hostování zatím nepadlo.

Fanoušci Murphyho si jistě vzpomenou, že se Bomer v minulé sérii objevil také v jeho hudebním seriálu Glee. Zde hrál Blainova staršího brášku Coopera Andersona.

Country puls

Blýská se Rayně na lepší časy?

Herec z Treme Michiel Huisman získal významnou vedlejší roli v hudební novince Nashville.

V seriálu kralující country královna Rayna James (Connie Britton) musí bojovat s novou hvězdičkou Juliette Barnes (Hayden Penettiere) o místo na výsluní.

Huisman ztvární roli potenciálního nového producenta pro Raynu.

Mezi jeho další herecké počiny patří role ve World War Z a The Young Victoria.

Manželčina společnost

Hamish Linklater (New Adventures of Old Christine, The Big C) získal vedlejší více epizodní roli v dramatu The Good Wife (Dobrá manželka).

Herec ztvární Davida, zaměstnance Oddělení spravedlnosti, který má jiskru v oku a hluboce miluje řecké jídlo. Poprvé se objeví v jedné z listopadových epizod.

Kromě toho se herec objeví také v nadcházející tří sté epizodě Law and Order: SVU (Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti). Zde si zahraje zámožného muže, kterému se ztratil syn.

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře25zobraz všech 25 příspěvků
venalce

venalce

Zřejmě se shodneme na tom, že by tomu seriálu měli dát šanci ;D
před 11 roky
phoebess

phoebess

o tom žádná :)
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

mockingbird lane se líbilo i mně. takoví adamsovi bez vší té černé. já byla nadšená. ta sukně byla...
před 11 roky
Další články k tématu