8. 3. 2017

Piloty v sezóně 2017/2018 (CBS)

Vítejte zpět u našeho pravidelného každoročního přehledu o potenciálních novinkách, které se na televizních obrazovkách budou v příští sezóně představovat! Pokračujeme stanicí CBS, která pro nás má 16 pilotů.

Piloty v sezóně 2017/2018 (CBS)

Opět je tu ta část roku, kdy se společně podíváme na piloty jednotlivých stanic. Skoro se ani nechce věřit, jak ta sezóna utíká. Ani neříkám, že mi připadá, jako by trvala týden, ale spíš mám v živé paměti ještě loňský květen a červen, kdy všichni naříkali, že čekání přes léto na start nové sezóny bude k nevydržení. A hle, už je zase skoro u konce!

Stanice v posledních měsících objednávaly piloty jako na běžícím páse a v posledních týdnech ještě rychlejším tempem obsazují do hlavních rolí hollywoodské filmové i seriálové hvězdy i neznámé tvářičky, které s trochou štěstí brzy poznáme a zamilujeme si je. Pojďte se spolu s námi podívat na přehled toho, co si pro nás letos připravila stanice CBS. Čeká nás velké představování, jelikož celkem stanice objednala 16 pilotů, z toho 7 komedií a 9 dramat.

KOMEDIE

Brothered Up

nesourodá dvojice pochůzkařů

Citově nedostupná afroameričanka vyfasuje jako parťáka emočně přístupného pákistánského policistu. Musí spolu najít společnou řeč, aby mohli plnit svou práci a to pochůzkování v Detroitu.

Distefano

nesourodé rodiny

Dva dvacátníci se snaží vychovávat jejich čerstvě narozenou dceru a k tomu ještě krotit své dvě příliš hlučné rodiny – jednu portorikánskou a jednu italskou. Inspirováno komedií Chrise Distefana.

Hannah Royce's Questi­onable Choices

rodina, spousta ex a děti

Žena během svého života udělá spoustu zajímavých voleb. Některé z nich vedou k tomu, že má tři děti s třemi různými muži. Tak jako tak to ale vede k unikátní milující rodině…

Living Biblically

člověk žije podle Bible

  • Kdo za tím stojí: Patrick Walsh, Johnny GaleckiS, Spencer Medof
  • Kdo v tom hraje: Ian Gomez (Cougar Town)

Moderní muž se na rozcestí svého života rozhoduje žít podle Bible. Podle románu A. J. Jacoba.

Me, Myself and I

člověk v minulosti, přítomnosti a budoucnosti

Zkoumáme život jednoho muže během tří období jeho života. Jako čtrnáctiletého chlapce v roce 1991, jako čtyřicetiletého muže v přítomnosti a jako pětašedesátiletého muže v roce 2042.

9J, 9K and 9L

když máte za sousedy příbuzné

Inspirováno částí života Mark Feuersteina, když žil v bytě 9K. Za sousedy měl svoje rodiče v bytě 9J a svého bratra s manželkou a jejich dítětem v bytě 9L. Hrdina se snaží nastavit hranice se svými dotěrnými, ale milovanými sousedy.

Real Life

kolegové se přibližují

Vývoj přátelství dvou spolupracovníků, kteří začínali jako kolegové na opačných stranách spojených států a nyní pracují v jedné kanceláři.

DRAMA

The Get

novináři – novodobí hrdinové

Tým neúnavných internetových novinářů sleduje a odhaluje příběhy bezpráví pomocí svých nekonvenčních metod a moderní techniky.

Instinct

agent CIA se vrací do služby

Bývalý agent CIA si od svého odchodu vybudoval normální život jako profesor a spisovatel. Jenže nyní se musí vrátit zpět ke svému starému já, protože jeho pomoc potřebuje newyorská policie. Bez něj nedokáže dopadnou sériového vraha na útěku. Na základě připravované knihy Jamese Pattersona.

Mission Control

obyčejné životy astronautů

Příští generace astronautů a vědců NASA musí skloubit osobní a profesní životy během kritické mise s žádným prostorem pro chybu.

Perfect Citizen

rozdělená společnost při pohledu na jednoho právníka

Poté co jako whistleblower (udavač) pomohl odhalit mezinárodní skandál, si bývalý generální ředitel NSA buduje novou kariéru při zakládání právní firmy. Při tom čelí tomu, že půl národa si myslí, že je největší z patriotů, zatímco ta druhá v něm vidí největšího zrádce.

S.W.A.T.

spouštění nové jednotky

Drama sledující osudy poručíka S.W.A.T., jehož úkolem je vytvořit vysoce specializovanou jednotku, která bude poslední zastávkou pro řešení trestných činů v Los Angeles.

Nepojmenovaný projekt Jenny Lumet/Katie Couric

vyšetřovatelé zločinů

Členové elitního týmu vyšetřovatelů pro severovýchod USA řeší nesčetné zločiny proti lidskosti.

Nepojmenovaný projekt Paul Attanasio/Leonard Goldberg

rodina právníků

Drama točící se okolo multigenerační mexicko-americké rodiny s hlubokými kořeny v San Diegu. Jejich vztahy se proplétají nejen osobně, ale i profesionálně díky jejich kariérám v oblasti vymáhání práva.

Nepojmenovaný projekt z prostředí Seal

výcvik a mise vojáků

Sledujeme životy členů elitní jednotky Navy Seal, kteří se připravují a řeší nejnebezpečnější mise, jaké po nich může jejich země chtít.

Wisdom of the Crowd

crowdfounding vyšetřování zločinů

  • Kdo za tím stojí: Ted Humphrey (Good Wife, The), Avi Nir (Allegiance), Alon Shtruzman, Peter Traugott, Rachel Kaplan, Dror Mishani, Shira Hadad
  • Kdo v tom hraje: Jeremy Piven (Cupid)

Inspirováno představou, že milion mozků je lepší než jeden. Vše se točí okolo technologického inovátora, který vytvoří špičkovou crowsourcingovou platformu, aby díky ní vyřešil vraždu vlastní dcery, a dále s ní započal revoluci v řešení kriminality v San Francisku.

Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře21zobraz všech 21 příspěvků
Arkantos

Arkantos

Asi len ten projekt SEAL, dufajme ze to budeme mat kvality Six. Inak ani zarez
před 7 roky
Destiny

Destiny

Ani tady se neobjevilo nic, co by mě opravdu zaujalo. Letos je to opravdu bída.
před 7 roky
sandokan555

sandokan555

Brothered Up: cernoska a pakistanec .. neviem ..mozno pilot skusim Distefano: ee Hannah Royce's...
před 7 roky
Další články k tématu