4. 5. 2017

HBO vyvíjí čtyři spin-offy Game of Thrones

HBO vyvíjí čtyři spin-offy Game of Thrones

Kabelovka HBO se s tím nepáře. Už nějaký ten pátek se spekuluje o tom, že slavná fantasy sága Game of Thrones (Hra o trůny), která se v příštím roce rozloučí, dostane spin-off. Dnes je zpráva zase o krok blíže realitě. Tedy přesněji řečeno o čtyři kroky. Stanice oznámila, že vyvíjí čtyři na sobě nezávislé piloty tohoto seriálu. I když má každý jiné scenáristy, všichni spolupracují s autorem předlohy Georgem R. R. Martinem.

Stanice nespecifikovala, zda potenciální seriály budou prequely, sequely, spin-offy nebo doprovodné seriály ke GoT… nebo všechny zmíněné. Zatím je pouze známo, že každý projekt prozkoumá různé časové období Martinem vytvořeného univerza.

Spolu s Martinem jsou ke všem projektům připsáni i tvůrci GoT Dan Weiss a David Benioff, kteří u nich budou fungovat jako výkonní producenti. Jak jsme již řekli, prozatím jde pouze o projekty v počátcích vývoje. HBO pro ně neplánuje žádný časový rámec, budou zhodnoceny, až dojde k dokončení scénáře.

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře34zobraz všech 34 příspěvků
ragelly

ragelly

Tak Martin prozradil, že spin-offy nejsou čtyři, ale je jich pět...
před 7 roky
patrik1177

patrik1177

GoT mám moc rád, ale teď nevím, jestli se radovat, nebo raději ne. Vím, že nakonec nemusí vzniknout...
před 7 roky
Koldik

Koldik

Pre fanusikov GoT urcite dobre spravy
před 6 roky
Další články k tématu