10. 5. 2017

Ghosted a LA To Vegas: Fox objednává komedie

Ghosted a LA To Vegas: Fox objednává komedie

Stanice Fox se naplno propadla do víru konce série. Prozatím se tento týden nese v její režii, ať už jde o rušení aktuálních seriálů nebo o objednávání novinek. Dnes byly oznámeny dvě nové komedie, na které se v další sezóně můžeme těšit.

Ghosted

Hlavními hrdiny jsou cynický skeptik a génius s upřímnou vírou v paranormální jevy. Oba najme tajná vládní organizace, aby se prošetřili nekontrolovatelné aktivity v Los Angeles. Během vyšetřování hrdinové odhalí větší záhadu, která by mohla ohrozit existenci celé lidské rasy.

Seriál je popisován jako komická verze X-Files. Od začátku šlo o frontrunnera mezi komediemi, jelikož se v hlavních rolích objeví dvě velká jména, Craig Robinson a Adam Scott .

LA To Vegas

Jde o komedii o letecké společnosti, její posádce a výstředních cestujících, kteří každý víkend létají na otočku z Burbanku do Las Vegas. V hlavě přitom mají jen jeden cíl: vrátit se zpět jako vítěz.

Tato novinka to měla trošku složitější. Celou dobu byla tak nějak v pozadí, světlo reflektorů na ni padlo až ve chvíli, kdy pilot získal Stevea Levitana jako režiséra a Dylan McDermott se upsal hlavní roli.

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Ghosted zní opravdu dobře, tak snad se to povede.
před 7 roky
Caroline115

Caroline115

Tak Ghosted dám určitě šanci
před 7 roky
Koldik

Koldik

Tu sa tesim na obidva serialy...
před 6 roky
Další články k tématu