20. 10. 2017

Na hvězdné dráze: Legendy, Outlander, Grey's Anatomy a další

Legends of Tomorrow

Hodnocení na SerialZone.czLegendy o jednu tvář přijdou, a jedna se k nim naopak vrátí. Herec Victor Garber oznámil, že v aktuální sérii nadpřirozené drama opustí. Prozatím nebylo potvrzeno, která epizoda bude pro něj poslední, nicméně herec prozradil, že neplánuje návrat ani v pozdějších dílech třetí řady (ani dále).

Do příběhu se naopak vrátí Constantine, alespoň na chvíli. Herec Matt Ryan si svou roli lovce démonů zopakuje ve dvou epizodách aktuální třetí série, konkrétně v devátém a desátém díle. Herec navíc propůjčí svůj hlas animovanému Constantinovi, který dostal seriálovou objednávku na streamu CW Seed a na internet se dostane na začátku roku 2018.

Outlander

Hodnocení na SerialZone.czVe čtvrté sérii hitu Outlander se objeví dvě nové postavy, které ztvární dvě seriálové hvězdy. Maria Doyle Kennedy (Orphan Black) se ujme role Jamieho tety Jocasty, na jejíž plantáž Jamie a Claire dorazí na začátku Drums of Autumn, čtvrté z osmi předlohových knih.

Ed Speleers (Downton Abbey) získal roli Ira Stephena Bonneta, piráta a překupníka, který významně zasáhne do děje a posune jej dopředu, zvlášť co se týče životů Brianny a Rogera. Na oba si však musíme počkat, aktuálně běží třetí série, která odvysílá finále na začátku prosince. Natáčení čtverky právě probíhá ve Skotsku.

Grey's Anatomy

Hodnocení na SerialZone.czLékařský veterán v nové řadě přivítá šest nových stážistů. Již jsme se setkali s Jakem Borellim alias Levim (Glasses). Dalšími nováčky jsou:

– Rushi Kota (Extant, Famous in Love) jako Vik
- Jaicy Elliot (herečka teprve začíná) jako Taryn
- Alex Blue Davis (NCIS, NCIS LA, 2 Broke Girls) jako Casey
- Jeanine Mason (Of Kings and Prophets, SYTYCD) jako Sam
- Sophia Taylor Ali (filmy) jako Dahlia

Chicago P.D.

Hodnocení na SerialZone.czDo policejního Chicaga zamíří dvě nové tváře. Herec Zach Appelman (Sleepy Hollow) bude hostovat jako žalobce Matt Miller, který je zároveň i novým přítelem Kim Burgess. Objeví se v osmé epizodě, kdy se snaží vyvážit svou práci a osobní život. Ve vztahu ale nastanou komplikace, když si oba uvědomí, že oba pracují na stejném případu.

Herec Scott Bryce vnese do seriálu politiku. Ztvární kongresmana státu Illinois, a to také v hostující úloze. Scott Graynor je politik, který staví policii hodně vysoko a je dobrý kamarád s Voightem. V Chicagu ale nemá mnoho spojenců a vše se pro něj obrátí k horšímu, když jej naleznou na místě činu a se ztrátou paměti.

GLOW

Hodnocení na SerialZone.czNa začátku léta se Glow stalo pro Netflix další senzací. Netrvalo proto dlouho a byla oznámena druhá řada, která se aktuálně připravuje. Na světlo začínají pronikat první informace o novém obsazení.

Herečka Shakira Barrera získala novou stálou roli. Ztvární Yolandu alias Yo-Yo, mexicko-americkou tanečnici, striptérku a pyšnou neskrývanou lesbu, která se přidá k týmu.

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
arthurcz

arthurcz

Tak Constantine bude určitě fajn.
před 6 roky
Anduska

Anduska

Victor Garber mi bude v Legendách chybět, hrál jednu z lepších postav :( No aspoň že zase uvidíme...
před 6 roky
abbs

abbs

Constantine!! Bože já ho miluju, na druhou stranu mě mrzí, že ve filmech Matt tuto roli už asi nedostane...
před 6 roky
Další články k tématu