15. 11. 2017

The Magicians nabírá posily pro třetí řadu

The Magicians nabírá posily pro třetí řadu

Oblíbená kouzelnická show stanice Syfy se chystá na svou třetí řadu a to se samozřejmě neobejde bez hereckých posil. Koho se zatím podařilo k The Magicians zlákat?

Jistá jsou dvě jména. První z nich potěší řadu geeků, protože poprvé od doby, co porodila dceru, se na televizní obrazovky vrátí Felicia Day. Nejspíš ji není představovat, ale kromě jejích vlastních seriálů si ji můžete pamatovat například z Buffy, Eureky nebo Supernatural.

V Magicians se představí jako Poppy. Ti, kteří mají načtené knížky od Lva Grossmana, ví, že se jedná o odbornici na draky, kterou hrdinové osloví s prosbou o pomoc v okamžiku největší tísně.

„Jsem nadšená, že si v nové řadě The Magicians zahraju. Je to jeden z mých oblíbených seriálů a těším se na práci s touhle talentovanou skupinu. Navíc hlavní showrunnerka Sara Gamble je jednou z mých hollywoodských hrdinek. Nemůžu se dočkat, až se diváci setkají s Poppy,“ nechala se slyšet Felicia.

Druhou novou postavu si zahraje Jaime Ray Newman. Ta se stejně jako Felicia objevila v Euréce, ale pamatovat si ji můžete také z Bates Motel a brzy se objeví v očekávané novince Punisher jako Sarah Lieberman.

V Magicians se představí jako Irene McAllistair, členka výboru kouzelnické školy Brakebills. Kromě toho je dlouholetou známou děkana Fogga a pochází ze staré a mocné kouzelnické rodiny.

Nová řada by se na obrazovkách objevit v lednu 2018.


Baví vás The Magicians? Těšíte se na novou řadu? Těšíte se na Feliciu? A co říkáte na novinky o obsazení?

Za každej like dostane autor bonbón! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
sandokan555

sandokan555

Asi si to budem musiet pozriet ked uz tam bude Felicia, ale kniha nestala za vela :(.
před 6 roky
Jenny17

Jenny17

Tak to musím dohnat a kouknu .o)
před 6 roky
carolos

carolos

Na pokračovanie Magicians sa teším. Knihu síce nepoznám, ale seriál je veľmi vydarený. Najviac sa mi páčia...
před 6 roky
Další články k tématu