30. 1. 2015

Ray Donovan láká pro třetí sérii hvězdné posily

Ray Donovan láká pro třetí sérii hvězdné posily

Seriál Ray Donovan se v létě vrátí na obrazovky stanice Showtime se svou třetí sérií. A již nyní začíná pořádně zbrojit na nadcházející ročník. Dnes vám představíme hned trojici herců, kteří Rayovi (Liev Schreiber) v nové zkomplikují život.

Nejprve se představí prominentní filmový producent a miliardář Finney, a právě ten si objedná služba Raye, aby zachránil svou rodinu z potencionálně katastrofické situace. Ti dva spolu pak uzavřou velmi silné spojenectví.

V této roli se představí Ian McShane. Ten se naposledy objevil v American Horror Story, ale fanoušci ho budou znát především z role Ala Swearengena ze seriálu Deadwood. Právě fanoušci Deadwoodu se mohou zaradovat nad malým shledáním, v seriálu totiž hraje také Paula Malcomson, Rayovu manželku Abby. Není známo jestli se společně objeví před kamerou, ale předchozí zkušenosti po tom přímo volají.

K němu se připojí Katie Holmes. Ta se proslavila rolí Joey v seriálu Dawson's Creek (Dawsonův svět), ale vidět jste ji mohli i v seriálu How I Met Your Mother (Jak jsem poznal vaši matku) či minisérii The Kennedys (Kennedyové). Zahraje si chytrou a inteligentní podnikatelku Paige, která je dcerou Andrewa Finneyho.

Třetí posilou do party je Leland Orser. Toho mají v paměti hlavně fanoušci seriálu ER (Pohotovost), kde si zahrál doktora Luciena Dubenka.

Díky jeho přítomnosti se vrátíme ke klíčové vraždě z první série, což je opravdu špatná zpráva pro Raye. Orser se k obsazení připojí jako otec Romero, který vyšetřuje vraždu pedofilního kněze.

V průběhu ledna se na tiskové konferenci nechal slyšet prezident stanice Showtime David Nevins, že třetí série Raye Donovana je první série bez Ann Biderman u kormidla a proto se možná dostaneme i trochu „mimo rodinku Donovanových“. Natáčení začalo 26. ledna a vysílání třetí řady je naplánováno na léto.


Těšíte se na třetí řadu Raye Donovana? Co říkáte na nové posily?

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

Tak dcera Katie by mohla moji pozornost získat :-)
před 9 roky
Destinytte

Destinytte

Mě to už nějak neba. :/
před 9 roky
Další články k tématu