30. 11. 2017

Novinky pro třetí řadu Daredevila

Už dlouho víme, že u seriálu Daredevil nás čeká třetí série, ale až do teď jsme netušili, co nás v ní čeká a kdy se představí. Nyní víme o něco více, ale úplně jasno pořád nemáme. Třetí řada by se měla představit během roku 2018.

Co se týče příběhu, tak vzhledem k závěru The Defenders se nabízí příběh z komiksu Born Again, který vyšel v roce 1986. V úplném závěru se Daredevil probouzí a po jeho boku sedící jeptiška zvolá: „Sežeňte Maggie. Řekněte jí, že je vzhůru.“

Podle příběhu je Maggie jeho dlouho ztracenou matkou, která se stala jeptiškou a pomůže mu zotavit se z jeho zranění. V tom příběhu je výrazně zapojen i Wilson Fisk, který dokonce má zjistit Daredevilovu pravou identitu.

Tomu, že skutečně uvidíme tento příběh, napovídá i fakt, že návrat Wilsona Fiska by nedávno potvrzen. Vincent D’Onofrio sice nebyl spatřen zhruba od poloviny druhé série, ale nyní je jisté, že ve třetí řadě opět bude Daredevilovi působit potíže.

V souboji mezi Kingpinem a Daredevilem se navíc má objevit i nová postava, kterou si zahraje Wilson Bethel. Ten by se měl představit jako agent FBI, který v jejich konfliktu sehraje klíčovou roli. Jméno postavy však zatím nebylo prozrazeno. Když se poprvé objevil jeho popis, tak to vedlo k teoriím, že se představí postava z komiksů se jménem Sin-Eater.

Wilson Bethel vám může být povědomý z role Wade Kinsella ze seriálu Hart of Dixie a poslední dobou byl k vidění také v The Astronaut Wives Club nebo How to Get Away With Murder.


Těšíte se na novou řadu Daredevila? Co říkáte na návrat Kingpina? A jak se vám zamlouvá nová tvář?

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
katush

katush

Wilson Bethel!! Tak sa teším. A hlavne sa vráti jeden z mojich naj marvelovskych seriálov
před 6 roky
malina2035

malina2035

WB bude důvod zařadit seriál mezi "chci vidět"! :-)
před 6 roky
Vojtěch Komín

Vojtěch Komín

Za mě by byl lepší Bullseye víc, než Sin-Eater, ale i tak to vypadá super :-D
před 6 roky
Další články k tématu