1. 10. 2014

Turn hledá posily pro druhou řadu

Turn hledá posily pro druhou řadu

Stanice AMC letos u diváků zabodovala s novinkou Turn, ta se líbila natolik, že se dočkala obnovení pro druhou řadu. Nová řada obvykle znamená nové postavy a tedy i nové herce a nyní už víme, koho se podařilo zlákat do příští sezóny.

K seriálu se připojí Ksenia Solo, kterou znají především fanoušci seriálu Lost Girl (Dívka odjinud), kde hraje Kenzi. Kromě toho má na kontě i roli v seriálu Life Unexpected (Změna je život).

Ksenia se objeví jako Peggy Shippen, která pochází z jedné z nejbohatších rodin ve Phiadelphii. Její rodina se vyzná dobře nejen v politice, zahraničních záležitostech, ale i v oblasti financí. Peggy je nejoblíbenější dcera hlavy rodiny, Edwarda a to i přes fakt, že je nejmladší ze čtyř dcer. Peggy hrdě obětuje své štěstí, protože věří v muže kterého miluje a kterého si chce vzít, Benedicta Arnolda.

Toho si zahraje druhá posila. K seriálu se připojí i Owain Yeoman, kterého si pro změnu pamatují hlavně fanoušci seriálu The Mentalist (Mentalista), protože zde až do loňského odchodu hrál postavu Wayna Rigsbyho.

Jeho nová postava je generál Benedict Arnold, který během války za nezávislost zpočátku bojoval na straně Americké kontinentální armády, ale přeběhl k Britské armádě.

Druhá série se vrátí v roce 2015 opět s deseti epizodami.


Jak se vám líbila první řada? Co říkáte na nové tváře pro novou sérii?

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Nathaniell

Nathaniell

Vzhledem k tomu, že natáčení páté série Lost Girl začalo už někdy před šesti měsíci a jedná se...
před 9 roky
Kattharinna

Kattharinna

Kde jsi vzala, že se jedná o poslední sérii?
před 9 roky
Nathaniell

Nathaniell

To, že je pátá sezóna poslední, už se ví nějakou dobu, poprvé to prozradila Anna...
před 9 roky
Další články k tématu