9. 8. 2012

Podzim 2012 na Universal Channelu

Podzim 2012 na Universal Channelu

V dalším pokračování našeho zpravodajství o letošním podzimním vysílacím schématu českých televizí se podíváme na placený kanál Universal Channel. Těšit se můžeme na premiérové řady oblíbených seriálů, ale i reprízy dříve vysílaných seriálových kousků. Co nás tedy čeká a nemine?

Milionový lékař (Royal Pains) Hank Lawson (Mark Feuerstein) bude ve své druhé řadě kromě popíjení koktejlů na pláži opět léčit bohaté. Setkávat se ním budeme každé úterý od 4. září ve 21:20. Během týdne ale bude každá epizoda několikrát reprízována, takže vám jistě nic neunikne.

Od neděle 16. září se můžeme ve 21:00 těšit na další osudy policejní rodiny Reaganových ve druhé sérii seriálu Spravedlnost v krvi (Blue Bloods). Policejní komisař Frank Reagan (Tom Selleck) bude se svými syny Dannym (Donnie Wahlberg) a Jamiem (Will Estes) a dcerou / právničkou Erin (Bridget Moynahan) potírat zločin v nebezpečných ulicích New Yorku. A to všechno v kombinaci s rodinnými hodnotami.



Řešení složitých případů – ale i milostných zápletek – čeká policejního nováčka Andy McNallyovou (Missy Peregrym) a její kolegy z 15. okrsku torontské policie ve třetí řadě seriálu Rookie Blue. Ta se bude premiérově vysílat každé úterý od 18. září ve 22:20.

Od pondělí 1. října od 21:20 poběží v premiéře dvě epizody druhé řady Havaj 5–0. Ani v pozemském ráji totiž zločin nikdy nespí, a proto má velitel Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) se svým týmem stále plné ruce práce. Diváci se mohou těšit i na spousty známých tváří – Terryho O'Quinna (Ztraceni) v roli Steveova bývalého nadřízeného, Williama Baldwina (Gossip Girl, Parenthood, Dirty Sexy Money) jako zkorumpovaného policistu či Roberta Englunda (Freddy Krueger z Noční můry v Elm Street). Zajímavé jsou i cross-overy se seriálem NCIS: Los Angeles – na Havaj totiž přiletí zvláštní agentka Kensi Blye (Daniela Ruah) či agenti G. Callen (Chris O'Donnell) a Sam Hanna (LL Cool J). Nově také Universal Channel nabízí svým divákům možnost sledovat některé z repríz seriálu Havaj 5–0 v originálním znění – v anglickém jazyce.



Kromě těchto čtyř seriálových premiér přinese Universal Channel každý všední den opakování svých nejsledovanějších a divácky nejoblíbenějších seriálů, a to od prvních řad. Jedná se o Dobrou manželku (The Good Wife)Juliannou Margulies v hlavní roli, Bratry a sestry (Brothers & Sisters)Calistou Flockhart a právnické Kauzy podle Kate (Fairly Legal), kde hlavní postavu ztvárňuje Sarah Shahi. I na podzim pak budou stálicemi v programu Universalu seriály Diagnóza vražda, Můj přítel Monk, Walker, Texas Ranger a Vraždy v Midsomeru.

A to by bylo vše, dámy a pánové…

P.S.: Máme zprávy, že v průběhu podzimu se možná nějaká ta seriálová novinka na Universalu ještě objeví, tak uvidíme. :-)


Tak co na to říkáte? Máte doma Universal Channel a těšíte se tak na pokračování svých oblíbených seriálů? Který z nich vás vlastně zaujal nejvíce? Povídejte, přehánějte! Od toho přeci ty komentáře jsou! :o)

(zdroj: Tisková zpráva stanice Universal Channel k podzimnímu vysílacímu schématu 2012)

Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Nevada

Nevada

To já si občas dám epizodu Dobře manželky. I když jsem první sérii viděla už 3x, tohle se mi neokouká. Občas...
před 11 roky
Moreene

Moreene

Jsem ráda, že mám i jiné stanice třeba AXN...
před 11 roky
Kona5-0

Kona5-0

Já se těším na Hawaii 5-0.Ostatní mě vůbec neláká.Těším se na Alexe O loughlina.
před 11 roky
Další články k tématu